Deryasrht Hamile anneleri merhaba bebeği 2 hafta önde gidip suyu biraz fazla olan şekeri sınırda olan annelerim var mı benim gibi neler yapıyorsunuz? Bu durumda bildikleriniz neler?
aktkr Deryasrht 1 hafta önde gidiyoruz ve dediginiz gibi tam sınırdayız bugün şeker yüklemesi yaptırıyorum şuan. Bakalım ne diyecekler.
Deryasrht aktkr tekrardan haber verir misin canım merak ediyorum bende aynı durumdayım bende 28 ünde gideceğim tekrar
Deryasrht Sasn iri bebek diyorlar önde gidince başka bişi demiyorlar sanada atnı şeyi mi dediler iri bir bebek duyn ondan fazla dediler mi
aktkr Deryasrht bugün şeker yüklenmesini yaptırdık. Ilk kan sonucu çıktı diğerlerini pazartesi haber verecek. Şeker yüklemeden ölçülen 87 çıktı. Normal dedi doktor ona. Idrar filan da istedi. Karnimdan muayene etti normal sıvısı dedi. Ama şuan 2 hafta ilerde gidiyoruz ve 1 kilo olmuş.
Sasn Deryasrht yok demediler şimdiye kadar önde de değildi 30 dam sonra önde dediler ama bence ölçüm yanlış önde de değil
noble Bende erken doğum riskinden hastanede yattım suyu gayet normalken hastanden çıkınca fazlalaştı çok fazla sıvı takviyesi yapılmıştı doktorum ondandır dedi ne gibi riskler doğuruyor su fazlalığı sizlere neler dediler benimki bilgilendirmedi