Sekerpare16 Kızlar başkm döndü çamaşır sepetinin üzerine oturur düştüm bişey olur mu korkuyorum14+6 günlük hamileyim
Selinbam Sekerpare16 kanama yada ağrı bsey hissedersen doktora görünürsün içini ferah tut öyle sağlam bi gebelik hemen etkilenmez düşük riskin falan var mıydı
Kubrakarr Sekerpare16 bişey olmaz canım 7 haftalık hamileydim merdivenden düsdum 😂 4 aylık hamileydim banyoda ayağım kaydı düştüm biraz sakarlık var herhalde bende😂😂 Allah koruyor kafana takma biraz dinlen
Asya29_aslnyrk Korkma canım Allah ın iznyle birşey olmaz. Uzan dinlen ne olur ne olmaz. Geçmiş olsun. Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin 🌺
Jdiebsh İnsallah bisi olmaz ben de 3 aylikken kisin yolun ortasinda buzdan kayip dusmustum o an ödüm patlamisti bisi oldu diye ama cok sukur bisi olmadi korkma dikkat et sadece insallah bisi olmamistir
Minikbebegim1 Bişey olmaz Allah’ın izniyle kuzum bende hamileyken hamaktan düştüm bilmiyordum hamile olduğumu 5 haftalık hamileydim oysaki orda bişey olmadı sonrasında nasip olmadı kaybettim yavrumu