Busraata33 Sezaryen dogum yaptiktan sonra yeniden hamile kalmayi kac yil bekliyoruz kayınvalidem 2 yil bekliceksin diyor brn öyle bir şey duymadim var mı böyle bir şey, hoş sezaryenı dogumdan da saydığı yok da ..
Csnsu Busraata33 15 gün önce sezeryan oldum ömrümden ömür canımdan can giittti sprinalde hamılelıkte 6 kılo almıştım doğumdan sonra şiştim ayaklarım boynum üst bacaklarm cok zordu daha yeni topladım kaynanan cok bılmesın 😂bi yıl dedi doktorum
12hamile Busraata33 bana doktorum en az bir yıl demişti benim de oğlum şimdi 2.5 yaşında ve hamileyim tekrar doktorumla konuştum normal doğum yapabilir miyim diye o da çocukların araları gayet iyi yapabilirsin dedi
12hamile Busraata33 tabi ki yapabilirsin sana kalmış bişi ben normal denemek istiyorum Rabbim nasip ederse tabi
Sinemcetin20 Busraata33 doğru bilenen ama yanlış biliniyor sezeryandan 4 5 yıl 7 yıl arası geçmesi gerekiyor kesik sonuçta bu hemn gecmesni beklmek sacma dış iyilesiyo oda 1 yılda ancak iç dikişler zor iyileşiyor zamnla benim sezeryanimdan 4 yıl gecmesi halinde bile 35te sancmla gittm ic dikslermde incelme meydna gelmye başlamış şans eseri allh tarfndan sancm olduda gittm gitmeseydim iç kanama gecirebilrmism smdi 3cu olcak baglatcam kendmi bazı doktrlar baglat diyo önermiyoruz diyo kimisi bisey olmaz 4 te 5te sezeryan ol diyo sezeryanda doktrunu bulmk önemli
Burcuu3761 Busraata33 bazı doktorlar 3 yıl bile diyor sezaryen olduğu için aynı yerden kesi atılıyor çünkü mesela benim 15 aylık kızım var ve 4 aylık tekrar hamileyim dikiş izim bile geçmedi karnım büyüdükçe dikişlerim inanılmaz ağrıyor ve açılacak gibi hissediyorum doktorda çok erken olmuş keşke biraz daha bekleseydin dikişlerin iyice toparlasaydı dedi umarım bişey olmaz kızım nerdeyse 2 yaşında olacak bebeğim doğduğunda