Melisa2409 As18180 yok ben 6. Haftada gitmiştim o zaman istemişti benden ama ben 7. Haftada yaptirabildim
yasemin__hemsire Birminiginannesi valla bende korkuyorum psikolojim bozuldu iyice bisi mi oldu midem niye bulanmiyo diye.
Birminiginannesi yasemin__hemsire başlayınca dua ediceksin gecsin diye ben dedim 7ç haftaya girdim bulantım gecti ama 8. Haftaya girdim geri bulandı hemde daha kotu oldu
Baobap _Mother_ demek ki nöral tüp defekti açısından folik asit gerçekten önemliymiş. Ben gebelikten 3 ay önce başladım araştırmıştım çünkü.
slnklkpt Alara95 benim de her geçen gün daha kötü oluyor sadece beyaz peynirli tost ve tuzlu çubuk kraker yiyebiliyorum bu ara. Ah ah o minikler olmasa kim çekebilir bunu ☺️
Alara95 slnklkpt bugun dayanamadim doktoruma ilac oneri sordum. Onzyde tablet 4 mg onerdi, 1 tane ictim (dil altı) kendime geldim ureticilere dua ediyorum resmen! Siz de doktorunuzdan teyyit alirsaniz emin olun tamamen rahatlatiyor!
slnklkpt Alara95 doktoruma danışacağım gerçekten işe yaradıysa sevindim sizin adınıza da ben de bir sorayım ☺️
Elsaantalya Bsmlh bugün tekrar başka dr a gittim çok olumsuz bakmadı kalbi atıyor evet çok iyi bir kese değil dedi ama bu kesin gidecek diyemem kanaman olursa gel. haftaya tekrar kontrole çağırdı yani