Btl1601 As18180 çok fazla olmuyordu ama doktor her türlü lekelenme bizim için düşük riskidir demişti siz de doktorunuzla konuşun bence
Btl1601 Btl1601 yani korkmayın da tabi çok kişi duydum baya kanaması oluyormuş adet görür gibi ama bebek düşmüyormuş ama doktorunuzla konuşun her ihtimale karşı
As18180 Btl1601 ya benm kanama gibi degıl. Aslında ben su icemedm bu ara afedersn idrarm cok koyuydu silince sarıdannkoyu peçede gördm hafif bir kere oldu
Merveligibi As18180 canım geçenlerde bendede oldu bir daha da olmadı korkma allahın izniyle susuzluktan oluyo ve istirat et tekrarlarsa mutlaka doktora git
Btl1601 Korkmayın bence bir şey olmaz Allah’ın izniyle benim ilk 2 ay oldu şimdi bitti yeni yeni 11. Haftadayım
Btl1601 As18180 valla bilmiyorum ki neden oluyor doktor ultrasonda kanayan yer de göremedi ama hapı hala kullanıyorum galiba azaltarak bitirtcek
mhndshnm Btl1601 benim 12. Haftamda başladı kahverengi akıntı gibi. Bir iki kere de çok az kan geldi akıntının içinde. Doktor progestan verdi fitil olarak kullanıyorum. 4 gün oldu hala geçmedi tam olarak
34busra34 Benim 13+3 Haziran 2 gibi görünüyor doğum ama bence mayısda olur gibime geliyor 🥰🥰 ben Avrupa yakası Sarıyerdeyim benimle beraber olanlar vardır heralde ♥️
Meryemkale _Mother_ Melisa2409 Sizlerin nasıl mayıs başı oluyo ya ben 15+5 haftalığım ve tahmi doğum tarihi 27 mayıs sat 20 Ağustos 🙄
Melisa2409 Meryemkale neye göre bilmiyorum tam ama doktor hesaplarken de bu şekilde söyledi uygulamada da ayni zamana denk geliyo
_Mother_ Meryemkale canım son adet tarihim 22 temmuz benim normal de doktorum 1 hafta ileri attı yani 29 temmuza şuan ben 19 haftalığım ve doğumum Nisan sonu Mayıs başı gibi Allah izin verirse