mucizemm_3 Bende bu hafta perşembe günü gideceğim 11+3 haftalığız ikili testte cinsiyet belli oluyormuş ama bizimkiler cinsiyet partisi yapalım diyor ben kararsızım en azından Kıza mı erkeğe mi benzediğini öğrenirdim. Biran önce belli olsun istiyorum artık
Merveligibi As18180 cinsiyet tahminini genellikle özeller yapıyor devlet hastanesi risk almıyor daha geç söylüyor
Ftmklbk Merhabalar bende inşallah mayıs annesi olucam. Adet tarihine göre 23 mayıs gözüküyor ama tabi bir hafta önce bir hafta sonra da olabilir. Zaman geçmiyor gibi yaa😂😂 soule bi an once ocak şubata falan geliversek. Henüz 10 haftalık daha çok var gibi. Zamanında sağlıkla gelsin yavrular
mucizemm_3 As18180 kız kardeşim ve gelinler yapalım diye tutturdu.. hadi tamam yapalım 6 kişi falan oluyoruz diyeceğim bide kayınvaldem var ama eltimler her yere girip çıkıyor onları çağırmak istemiyorum annemde kayınvalidemde kronik hasta çağırmazsam kayınvaldem bozulacak. Bu yüzden kararsızım kız kardeşimde biz ona söyleyelim süpriz yapacağız hastalık var bir tek sen gel deriz ama benim evimde olacak nasıl süslenecek masa hani nasıl süpriz olacak o saçma hava sıcak olda terasım var orda yapayım diyorum açık hava ama havalarda dengesiz kasımda anca kesin belli olur o yüzden çok kararsızım
mucizemm_3 As18180 ben olurda yaparsam doktora zarfa yazıp koymasını söyleceğim benden önce kimse öğrenmesin. Tabii sabredebilirmiyim bilmiyorum
Melisa2409 mucizemm_3 bizde yapıcaz ama veracity test yaptırdım onun sonucunda kesin olacağı için bahçede olucak benimki çünkü hic güvenemedim kapalı alanda toplanmaya hava soğuk da olsa mont giyip otururuz dedik Direk ilk dedigi cinsiyetle risk almazdım ben bikaç hafta daha beklerdim muhtemelen çünkü sonradan yanlış çıkabiliyormuş doktordan doktora degisiyodur illaki Biz kuzenime yaptığımızda 16 17 haftalıktı sanırım doktor %80 kız demişti erkek olacağını düşündürecek bişey görmedim demişti de yaptık Simdi aramızda konuşurken diyoruz ya erkek çıksaydı diye 😅
mucizemm_3 Melisa2409 bakalım hayırlısı hava güzel olursa bende terasım var orda yaparım. Ama pek hevesim kalmadı
Melisa2409 As18180 nifty gibi nipt testi anne kanından bebeğin dnasına bakıyorlar yurt dışı testi down sendromu gibi birsürü kromozomal hastalık tanısı için aynı zamanda cinsiyeti de söylüyorlarmış kesin olarak Bizim doktorumuz ikili dörtlü yaptırmayın boşuna ya bunu yaptırın ya hic yaptırmayın dedi biz içimiz rahat olsun diye yaptırmayı tercih ettik Ikili ve dörtlü testin doğruluk oranı %60-70miş çok fazla hata oluyo yaptırmanın hiç bi anlamı yok dedi
NurcanB Slm kızlar 👋🏻 Ben de suan 11+1 . 10+2 deyken kontrole gitmiştim, ozman cinsiyeti kıza benzio ama net değil demişti. 12+1 de ikili teste cağırdı, ozman cinsiyeti de kesin belli olur dedi . Cok merak içindeyim ☺️
Sevincinci EceEgemen Benim de aynı durumum var Cuma günü ben de kalp atışını bekliyorum ilk bebeğimi kaybettim allahım sağlıkla kavuşmayı nasip etsin bizlere ❤️🤲🏻
Mervemsi22 Melisa2409 bende Mayıs annesiyim zaman geçmeyecek gibi ama en çok cinsiyeti heyecanlandırıyor şuan beni biran önce öğrenmek istiyorum ondan sonra hazırlıklarında odasıydı derken zaman çabuk geçer inanıyorum
Melisa2409 Mervemsi22 ben de öyle düşünüyordum ama annem 4. Aydan sonra zaman çok zor geçecek falan dedi 🤦🏻♀️
Mervemsi22 198697 bana da doktorum en son 23 Mayıs dedi son adetim 6 Ağustos sanırım geç döllenme ama genelde ultrason 1 hafta geç hesaplıyormuş
ozgeacar yasemin__hemsire bende de öyle oluyo canım 8 haftalık olduk.1 hafta bulanır 1 hafta bulanmaz günü gününü tutmuyor
Melisa2409 Merveligibi evet nipt testi Doktor ya bunu yaptir ya da aldirmayacaksan hic yaptirma dedi biz aldirmayi dusunmeyiz hic bir durumda ama yine de 30 hafta boyu düşünmeyelim diye yaptırdık
Merveligibi Arkadaşlar genel olarak mayıs anneleriyiz üç aşağı beş yukarı hafta oynuyo aramızda yüzünde sivilcenme yaşayanlarınız var mı aceba
mucizemm_3 Merveligibi bende hiç sivilce çıkmaz ergenliğimde bile çıkmadı şimdi dudağımın üstü bıyık kısmında iki tane sivilce çıkmış