mervedaldaban doktorumdan Allah razi olsun psikolojik destek verir gibi rahatlatmisti.progestan kullandim 200 mg 3 kez gunde vajinadan koyuyordum. Adet kanamasi gibi kanamam olmustu onceki dusuktu bebegimin.o kanamaya ragmen kan sulandiriciyi birakmamistik. Strestsiz olman lazim strese girince bebegin beni istemiyor annem der senden ayrilmak ister. Otur sev onu konus alismaya calisin birbirinize elin surekli karninda olsun demisti. Hayati kisitlamamisti ama biz korktugumuz icin kahvaltimi hazirlamak disinda hic bir sey yapmamistim.eve progestan igne yazmisti lazim olursa kanama miktarina gore vurdurursun demisti ama sukur vurdurmadim onunla konustuktan ve kalp atisini duyduktan sonra dusunmemeye calistim. Vajinadan 100 luk progestani 2 tane olarak koydum yan etkisini gormedim. Surekli yattigim icin uyku saatlerime denk getirdim ki yerimden en azindan 20 dk kalkmamis olayim diye. Ilkini nokta kadar kanamayla kaybettim ben tup bebekle dahi bebegim olmamisken o normal gelmisti. Sonra hic korunmayip bu olunca ve bunun kanamasi adet kanamasi kadar yogun olunca kesin dustu diye gittigimde Rabbime binlerce kez sukurler olsun onu biz3 bagislamisti. Dua dan baska bisey yok bide dikkat etcen iste herkez rahat bi hamilelik gecirsin ister ama dusuk tehtidi olan da kendini bunaltmayacak. Ne guzel dinleniyorum diye dusunuyordum ki zehir olmasin gunler bana diye. 16. Haftama kadar ilaclari biraktigim halde dikkat ettim anca o zaman normale korkarak ve dikkat ederek baslamistim. Insallah hayirlisiyla gelsin evinizi senlemdirsin bebeginiz.