Milkyol Kizlar simdi wc de sari mukus gibi bi akintim geldi. Boyle yapisik bir akinti gibi. Bu aksam bebek de cok fazla kasiyor kendini. Nefesim.kesiliyor karnim taş gibi oluyor. bu nisan mi acaba? Ilk gebeligim anlayamiyorum. Sabah doktor muayenem var.
Meriwa Milkyol evet nişan canm bugun de doğurursun inşallah kasılma lar da geldiyse kolay doğum nasip etsin inşallah muayneye giderken hazırlıklı gidin yatış yapabilir canm kasılma sayar indir telefonuna bide
Milkyol Busekrkmz ay hadi insallah:) artik dogurmak istiyorum. Hafif sancilarim var. Ama 20 dk da bri falan giriyor. Insallah yalanci sancilar degildir.🙏
Busekrkmz Milkyol canım benim sancılarım düzensizdi ama doğumum başlamıştı o yüzden sancıların düzenli düzensiz pek takılma eğer çok sıklaşırsa şiddeti artarsa kasıklarınızdan çok beliniz ağrırsa hastaneye gidin.
AslHnna Milkyol nişan gelince zaten doğurma ihtimali yüksek. Size tavsiyem sancınızı olabildiğince doktor rızası dahilinde evde çekin evde sancı çekmek çok daha huzurlu
Milkyol Busekrkmz suan yarim saatte bir duzenli giriyor. Sabah 9 da randevu vardi. Dusa girip hazirlanacagim yavastan.
Milkyol AslHnna evet herkes ev daha iyi diyor ama bebnm bu sabah 9 da dr randevum var. 2 saate hazirlanacagim.doktor nst ye baglayacakti.
Milkyol AslHnna evett :)) cok sukur nisan geldigi sabahin aksami dogurdum💜 en kisa zamanda dogum hikayemi yazacagim suan emzirme savaslari var evde. Cok telefona bakamiyorum
Fyyzzynp Milkyol canım ya hayırlı uğurlu olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah da benim 3 gündür öyle sarı akıntım oluyor bebiş de baya hareketli evet bi kenarda topluyor kendini sertleştiriyor benimki niye gelmiyor 😂😂😂
AslHnna Milkyol elhamdulıllah❤️ Rabbim analı babalı sağlıkla huzurla büyütmeni nasip etsin😍 en kısa zamanda doğum hikayeni yazmanı da bekliyorum😊😊
Milkyol Fyyzzynp geldi mi bebis:) benimki de oyle nefesim kesiliyordu son zamanlsrda. Bi yerde toplasip sertlesiyordu.meger onlar hep kasilmaymis :)
Fyyzzynp Milkyol yok ya benimki gelmedi daha bel ağrılarım falan var ama birşey gelen giden yok daha 😂