Ahsen-01 Opotrace53 devlette 42 ye kadar bekletiyor sonra suni deniyor inşallah suniye gerek kalmadan sancı açılma bir belirti okur artık
Opotrace53 Ahsen-01 40 dan sonrada kaka yapıyo diyo herkes bide bunu düşünüp stres oluyorum🤦🏻♀️Valla 9 ay su gibi akıp geçti şu son günler tam bi ızdırap oldu
Ebrarsahn Opotrace53 bu kadar bekleyip sezeryana girmem cok saçma degilmi üzülüyorum madem erkenden aldırırdım strest oldum
Opotrace53 Ebrarsahn evet bende onu düşünüyorum 42 ye kadar bekliycem olduki gelmedi ozamana kadar kızım 39 da alalım sezeryana istiyosan demişti ozaman tamam desem şimdi bi haftalıktı kızım.bi yandanda olduki 41 de kendi kendine geldi açılma sancı hepsi bi anda diye düşünüp boşver bekle diyorum🤦🏻♀️Valla koca hamilelikte böyle stres yaşamadım şu son günlerde yaşadığım gibi
Hulya340 Ben de 41 kusur olmuştu ne şancı ne bisey bir sabah sancılandım hemen gittim bebegim çok beklediği için kaka yapmıştı eğer yedi ise zehirlenir dendi yoğun bakım vs ama şükür yemeden sezeryanla alındı şimdi ikinciye gebeyim:)
Ebrarsahn Opotrace53 evet gerçekten öyle nr olacak halim diye düşğnmekten ilk hamileligim zaten cahilim korkuyorum herşeyden
Ahsen-01 Opotrace53 2. Doğumum 42 haftada oldu artık sabah kalkıp sezaryane gidecektim eşimle konuştum yeter dedim anlaştık yattık sabaha karşı nisanim geldi öğlen hastaneye gittim 3 cm.acilmam vardı 😬😬 aksam 10 gibi doğurdum
Opotrace53 Ahsen-01 aaa gerçektenmi bi anda oluveriyo herşey demekki zamanı var daha :) bu akşam böyle tam kasıklarımda bi doluluk baskı var belimde ağrıyo hafif hafif kanalamı yerleşiyo acaba anlamadım
Ahsen-01 Opotrace53 yavaş yavaş iniyordur belki kanala ama benim iki doğumum da da bebek doğum esnasında indi kanala birini alttan catalda iken eliyle yerleştirdi doktor başını rahme ve doğum esnasında karnımdan bastirdilar üstüne birde vakumla çektiler ikisini de
Carolina Opotrace53 sizin doktor sezeryancıymış benim doktorum normal doğumu desteklerim ama sabır işidir suniyle başlatırım doğumu dedi başlattı hiç açılmam yoktu 6 saat suniden sonra kendi sancımla doğurdum ertesi gün