Minnaksercecik 16 haftada suyum geldi hastanede yattım 1 hafta antibiyotik tedavisi uygulandı şuan 18+5 günlüğüz ve 4 gündür sarı balgam gibi akıntım oluyor bir doktora sordurdum normal hormonal dedi sizde de var mı böyle birşey ne yapmam lazım haftaya pazartesi detaylı ultrason randevum var o zamana kadar bekleyim mi ne yapayım bilemedim 🤔😔
Deletedmom15257 Minnaksercecik cnm bende 15+4 haftalığım sarı çok açık etrafı sulu akintim oluyo dr sordum oda normal dedi
Deletedmom15257 Minnaksercecik bu arada suyun geldiğini nasıl anladin ben cokk gördüm burda cok korkuyorum yaa azcik ıslansam o mu diyorum kafayı yicem
Minnaksercecik Deletedmom15257 normalse cnm sıkıntı Yok sarı etrafı şeffaf balgam gibi böyle bir akıntı oluyor korkuyorum acaba enfeksiyon mu normla mi diye sağol cnm ya
Minnaksercecik Deletedmom15257 lavaboya gittim tam kalkıyordum birden su geldi kendiliğinden ondan önce de çamaşırım hep su olmuş sanki altıma kaçırmışım gibi ama benim 16 haftadaydı sıkıntılı durum çok şükür geçti cnm tedavi gördüm 1 hafta yattım hastanede şuan şükür iyiyiz ama korkuyorum acaba akıntı normal mi diye
Nsly Benimde 26.haftada suyum gelmişti bende antibiyotik kullandım.çok sükür 34.haftadayım.sarı akıntı bendede oluyor.doktorunuza sorun tabi ama korkulack bişey yok.sadece su gelmemesi için hareketlerimi çok kısıtlamıştım.inşallah siZde atlatırsınız.
Minnaksercecik Nsly aynen hastanede antibiyotik tedavisi uygulandı çok şükür geçti cnm da inş bir daha yaşamam sarı akıntı normal hormonal demiş bir doktora sordurdum burada da yaşayan var mı diye sorayım dedim sağolun cnm allah herkese şifalar versin
Deletedmom15257 Minnaksercecik korkma korkma içini ferah tut burda bence yorum bekleme dr ara o sana daha iyi yardımcı olur burda yazarsın nedenini
Minnaksercecik Deletedmom15257 doktora sordurdum hormonal olabilir demiş sizler de de böyle birşeyler oldu mu diye sormak istedim pazartesi gidince ilk işim onu sormak olacak
Deletedmom15257 Minnaksercecik ozaman korkma insallahhhhh bisicik olmaz allahın izniyle hepimiz sağ salim alcas kucağımiza 😍😗
Emine55 Minnaksercecik canım hormonal diye ilk defa duydum bak benim idrarımdada kanımdada çok çıkmıyor enfeksiyon ama altyan muayene oldum ve senin gibi suyum geldi su geldi yani suyumda iyi ama enfeksiyondan dolayı diyorum artık ama antibiyotik tedaviside yapmışlar büyük ihtimal enfeksiyondandır🙂
Minnaksercecik Deletedmom15257 2 düşük yaptım bu 3. Bunda da su geldi artık tüyden nem kapıyorum şu 20 haftada geçsin allahım kimseye acı göstermesin
KaderGlserinOk Açık neon sarısı dediğimiz kokusuz akıntıların hepsi normal sayılır. Kötü kokulu olup, kaşıntı, yanma hissi veren rengi peynirimsi,sarı veya yeşil olabilir o zaman dikkat edip doktora görünmek önemli.
Minnaksercecik Emine55 hormonalmiş cnm koku yok eger renk sarı beyaz olursa normal diyorlar valla ne diyim artık rabbime emanet yaşıyoruz
Melikefurkan Minnaksercecik suyunun gelmesi için daha çok erken cnm normal bir akıntıda olabilir akıntının miktarı az yada çok olabilir korkma. Eğer kokulu bir akintiysa enfeksiyon olabilir doktoruna bildir tahlil yapar eğer engeksiyonsa bile korkulacak birşey yok ilaç tedavisi başlar.
Minnaksercecik Melikefurkan enfeksiyon varmış o zaman cnm da bu akıntı normalmiş sanırım sarı kokusuz bende sürekli su içiyorum artık hayırlısı