Duygugulgun Doktorunuz Alttan kontrol etti mi bebek icin yada kaçıncı haftada etti çok mu zor oluyor?
Dilarraa Duygugulgun zor olmuyor canım doğum yapar gibi bacaklarını açıp yatıyosun bi aletle vajinanın 1-2 cm kadar içine tabanca gibi bişeyle bakıyo bende ilk tereddüt ettim utandım felan ama ağrı sızı felan olmadı
Busraveminisi1 Duygugulgun ben 24 haftalığım bu zamana kadar hiç alttan bakmamıştı doktorum ama geçen gün acil sancı ve kasılmayla gidince rahimde açıklık kısalma var mı diye alttan baktı doktor hiç gözümde büyüttüğüm kadar değilmiş rahat bırak kendini nefes al dedi ben yapana kadar bitmişti bile
Elif_gur12 Duygugulgun ikili testte rahim agzına bakmak için alttan muayene etti bir kere de enfeksiyon oldum diye etti zararı yokmuş yurt dışında genelde alttan bakarlar korkma zararı yok dedi bana
iremce_88 Bende 5. Haftadayım henüz bakmadı, ama kalbini erken duymak için bakmasını istediğimde önerdiğim birşey değil dedi son haftalara kadar neden acaba?
Dilarraa iremce_88 benim doktorda hemen alttan muaneye başvurdu çünkü gebelik yeni olduğu için ultrasonda görünmez kese dedi yurtdışında 12. Haftaya kadan alttan muayene yapılıyor dedi
Duygugulgun Dilarraa Ben şuan 34unce haftadayım ama korkuyorum ya cokmu açıyor diye ilk aylarımda bakti ama bu farklıymış sanirim
Sibel0 Duygugulgun 37. Haftamda çatı muayenesi yaptırdım 1 hafta ağrısını çektim ben nasıl normal doğum yapacam bide normal demişti doktor 🙄
Rabiao66 Duygugulgun Yo hissetmiyosun bile rahat ol karın icim çok yağlı olduğundan kese gözükmüyodu alttan baktı kaç kere kalp atışını filan da alttan duydum ilk doğumda karnım kalınca doktor göremedi ikinciyi
BarlasMom94 Duygugulgun 19. Haftamda vajinal ultrason yaptı oda 10 saniye bile sürmedi. Rahim ağzı uzunluğuna baktı. O kadar. Şimdi 27 haftalık hamileyim bir kere oldu yani
eskuy Duygugulgun beni hiç etmemişti doktorum makat gelişti bebeğim zaten sezeryan olacak diye düşündü heralde. Son anda doktorumu değiştim. Tam doğumdan birkaç gün önce. O doktor hemen alttan muayene etti. Velhasıl doktoruna bağlı bence.