1Kubrakara SKelebek valla ben yiyeceklerden kendimi çok kısmamaya çalışıyorum bebeğin beslenmesi kilosu önemli olduğu için, 51 kilo ile hqmile kaldım 64 kiloyum su an bende verilir bir şekilde önemli olan bebek
__Papatya__ Kybele23 oyy maşallah maşallah 🤲🏻🤲🏻 30 dan sonra bebekler hızlı kilonalmaya başlıyormuş inşAllab alır benim kızımda 35 haftalıkken gidecegim bende merak ediyorum kaç kilo oldu 🥰
__Papatya__ Zeeeynepp oy maşallah canım .sağlıcakla al bebisini ,bencede daha fazla agirlasmadan hazırla çantanı falan hazır da bulunsun ne zman geelcekkeri belli olmaz minnaklarin 🥰
__Papatya__ Nihall23 evet canım muz fındık ceviz kuru üzüm meyve çok yiyorum bu ara .inşAllah alır iştahım çok açıldı 30 haftadan sonra sistim inş şişen sadece ben değilimdir 🤭
__Papatya__ Prensesannesiesma sende hoşgeldin aramıza. Heoimizde aynı dert ama olsun güzel şeyler bunlar sağlıcakla alalım inşAllahhh 🥰
__Papatya__ Urazannesi bundan sonra artık beklemede olmalıyız hiç belli olmaz sağ salim gelsinler ama başka birşey istemem 🤭
GoncaElifAda __Papatya__ 34+3ten merhaba :) çook şikâyetlerim var ama buna da şükür diyelim 🥰 gördüğüm kadarıyla yanlız da değil mişim🤭🤭