Cemrenur Kızlar 27+6 haftalık hamileyim ve sürekli kulaklarım tıkanıyor sertce nefes alıp verince falan açılıyor ama bi yere kadar. Normal mi sizce bu durum yaşayanınız var mı 🙄
Gozgozhappy Cemrenur ya bende 28 haftalık hamileyim bunu araştırıyorum bi saattir iki gündür ara ara kulaklarım tıkanıyor neden oluyorsa
Mernana Cemrenur bu kadar denk gelir bu post yani 🤦🏻♀️ Son iki saattir benimde aynı durumda tıkanma başladı kulaklarımda. Çınlıyor sandım ilk ama yok geçmiyor 🤷🏽♀️Bende 27+3 üm ilk defa oldu bende
BarlasMom94 Cemrenur bende 27 haftalık hamileyim bende de oluyor. Hamilelikten dolayı kan basıncı artıyor büyük ihtimal o yüzden tıkanıklık oluyor
Mernana Cemrenur şimdi bir düşündümde bir kez daha oldu benimde gün boyu sürmüştü hatta su kaçırdım sanmıştım. Acaba kulak kristalleriyle alakalı bir durummu olabilir bak. Hamilelikte herşey çıkıyor ortaya
minikos Ayy bugün resmen yapmadığım kalmadı açılsın diye bende noluyo diyorum demek genel bu durum ikisi birden tıkandı deli oldum 25 haftalığım
Elvanay Cemrenur 2 aydır bendede var uğultusu beni deli ediyor tık tık atıyor bütün gün sakız ciniyorum gecede çenemi agrimis buluyorum ins geçer .