Yusufunannesiii Kızlar 38+5 gebeliğim arada sırada vajinaya cok ağrı giriyor cok ağrıyor bebek hareket ettikce uzun sürmüyor ama yalancı sancımı gercekmi anlamadım
Seymaaygzz Yusufunannesiii Şuan bendede oluyo 36 haftalık hamileyim vajinaya ara ara acı verici bı ağrı vuruyo cikiyo
Mihre Yusufunannesiii E 39. haftaya gelmişsiniz artık bi zahmet olsun o kadarıda.Gayet normal,doğuma hazırlık belirtileri.
Prensesimm77 Yusufunannesiii ben 32.haftamdayim ama 30.haftadan beri ağrı var bazen çok ağrı oluyo ilaç içiyorum
Seymaaygzz Yusufunannesiii Siz korkmayın zamanınız gelmiş te ben korkayim 😅😅 inşallah öyle değildir bebek vuruyordur ya
Yusufunannesiii Mihre yani demek istediğim bugün başlarmı doğum onu merak ediyorum yalancı sancı da olabiliyor ya
SeymaDincer Yusufunannesiii ben 38+5 kasılmam sancım çok doktoruma da sordum gerçek doğum sancılar göğsün altında başlar sırta vurabilir periyoduk devam eder dedi. Dinlenmeyle geçmez azalma olmaz daha çok artar demişti.
Ronyaseda SeymaDincer Evet doğru bende sanciyi altta kasikda bilirdim ama yalancı sancı bile olsa göğüs altında karnimdan baslar gezer
mervealis63 SeymaDincer bnde 35 hftaligim ve 1 haftadir gogus altina kaburga bi agri giriyor ayni izadan arka sirtima vuruyor geceleri uykmdan uyandracak kdr dogummu yani bu
Ronyaseda Yusufunannesiii Valla ben 38 deyim kaç gündür sırtıma bi ağrı girdi çıkmıyo berbat şekilde bakalım doğum ne zaman olcak
SeymaDincer mervealis63 Sürekli tekrar ediyorsa bence bi doktora gidip nst ile baktırın sancıysa çıkar zaten