Elif2535 6 haftalık hamileyim. İlk hamileliğim. Ve ıkı gündür sürekli bulantı ve ona eşlik eden kusma durumum var. Normal midir? Ne önerirsiniz 🙏
Jasmineasya Elif2535 aynı durumdayız canım bulantıdan gece yarısı bile uyanır hale geldim kalp atışını duydun mu sen ?
Elif2535 Jasmineasya yok henüz duymadım geçen hafta öprendk iki hafta sonra gel dedi nasipse o zamn öğreneceğiz☺️
Jasmineasya Elif2535 hayırlısıyla inşallah duyarız bende bu hafta gitçem rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin ama bulantıyı napıcaz bilmiyorum 🤷♀️
Elif2535 Jasmineasya Aminn🙏 Geçer deyip kendimizi motıve etmeliyiz gibi duruyor😏 peki yemek olarak ne yiyebilirz hafif yemek önerileriniz varmı?
Jasmineasya Elif2535 valla ben çok bişey yiyemiyorum yogurt bide salatalık atıştırıyorum yemek harici 🤷♀️
Elif2535 Zisanmery Hey123 bende tam olarak böyle nazar ettiydim kendime şimdi de enerjim falan kalmadı hiç🥺 ama sizin adınıza sevindim 🥰
Hey123 Bende 6 haftalığım bende yok herhangi bir belirti. Aslında bulantı ne zaman olacak diye bazende sabırsızlanmıyor değilim. Benimki biraz şımarıklık oluyor sanırım. 😆😆
44Kbra Bende 7haftalık hamileyim korona oldum hastaneye gidemedim bulantım çok benim gibi olan var mı karantinam yarın bitiyor