Gulcan_klc92 Derenannecik45 hic alakası yok.gostermesiyle canım bende gittim 3 defa göstermedi en son gitti erkek dedi
Ates2020 Laylaaaa121212 siz ne istiyorsunuz normalde erkek mi kız mı ?? benim kızım var keşke birde oğlum olsa demiştim ana nasipten ötesi yok can sağlığı versin rabbim
Defneninannesi19 Yooop ilk bebeğim erkek dediler detaylı ultrasona kadar sonra kız oldu ve farklı doktorlara gitmeme ragmen yanıldılar başıma geldi ikinciye hamileyim 12 haftalık detaylı ya kadar emin olamam artık 😄
1PrensAnnesi Yooop minnoşun herşeyi maviş maviş oldu valla 🤣 bende bilmiyorum nasıl bilememiş Banada annem hamileyken 7 ay erkek demiş doktor ama o dönem ultrasonla şimdi bir değil tabiki
Poncik46 Yooop benim 12 haftalıken özelde doktor bakınca erkek dedi sonra 14 haftamda yüne gitim cinsiyeti sordum erkek dedi kesin dedi acaba değişirmi değişmez Allah’ın elinde olan bişey
19231923 Yooop benim bide ayrıntılı da da bacakları kapalı dedi ama erkek dedi o nasıl anladı bilmiyorum 🤷♀️ doğumda bi sürprizle karşılaşmazsak iyidir😂
Yooop 1PrensAnnesi Aynen şimdi hersey çok gelişmiş öyle olmamalı aslında ama napalm hersey Allahtan 🙄🤷