Nevriye Anestezist hamile kalmak için başka bişey yapıyo musın veya tüketiyo musun canım yardımcı olur musun bana
Nevriye mucizemucize17 bugün sabah yaptım ama 5 tl lik olan testten yaptım malesef negatifti bakalım adetimi beklicem artık
Anestezist Nevriye adetin 2 günü başladım..bir bardak kaynamış suya bir yemek kaşığı testere dişli aslan pençesi ve bir tatlı kaşığı hayıt tohumunu atıp 5 dk kaynatıp 5 dk demlendirip 15 gün boyunca sabah akşam içtim.bende internetten görüp ilk defa yaptım
Nevriye Anestezist ay inşallah olur canım sonucunu bana yazar mısın gerçekten çok merak ettim eğer faydasını görürsen bende deniym
Anestezist Nevriye ben 9 yıllık evliyim eğer bu yöntemle hamile kalırsam bi mucize olacak ama negatif olursada pes etmeden bu ay tekrar kullanıp ekstra havuç ve incir suyunu eklicem onlarında çok faydası varmış 🤗
Nevriye Prenses--annesi yok canım Allaha şükür gelmedi şuanlık adetim 2 gün sonra gelecek gösteriyo zaten ama benim öncesinden pembe gelir yani normalde gelmedi daha bakalım inşallah hamileyimdir o yüzden gelmez yani sabahtan beri dua ediyorum inan ki akşama da yasin oluycam nasip olursa inşallah hamileyizdir kuzum ya 🙏