Hamideankara 6 haftalık gebeyim doktorum bana gebelik tansiyonu oluşmaması için 80 mg aspirin önerdi,sizlerdende kullanan var mı
Semaykuntt Hamideankara ilk defa duydum kullananı ama aspirinin görevi kan sulandırma kanunu sulandırıyor hemde baya
Prensesimm77 Hamideankara bende 13.haftamda kullanmaya başladim corasprin 31.haftamda bıraktırdı doktorum benimde daha önce yüksek tansiyona bağlı bebeğimi kaybetmiştim o yüzden tekrar olmasın diye kullanmam için vermişti
ayseguler01 Hamideankara ben de gebeliğimin başından beri Coraspirin 100mg kullanıyorum ama tansiyon için değil kanı sulandırsın diye
Hamideankara Prensesimm77 benim ilk gebeliğim bir şikayetim yok şimdilik ama doktorum yazdı bende kullanıp kullanmamakta kararsızım
ipekipek Bende 100 mg coraspin kullaniyorum ama benim 22 hafta başladı ve bebegimin kan akışında direnc vardi o yüzden. Gecenlerde buraya yazmıştı biri ilk 3 ay kullanilmasn diye. Bi prospektusunu okur musun
Evrimo Hamideankara Merhaba ben de en bastan beri kullaniyorum. Kolestrolum genetik olarak cok yuksek o sebeple yazdi. Merak etme zarari yok faydasi var.
Sinemmm1 Bende 17. Haftadan beri kullanıyorum 150 mg ecoprin. Tansiyonum yüksek çıktığı için gebelik zehirlenmesi riskine karşı kullanmam gerektiğini söyledi şu an 22. Haftadayim