Ebru-isil gamzeserenn virüsten dolayı genelde hepsi iptal edilmiş durumda canım ben doğumpaketi ekstra satın almadım ama benle aynı zamanda doğumyapan arkadaşımda herşey iptal edilmişti foto ve kuaför vardı kalkmıştı virüsten dolayı.
Eslina175 gamzeserenn hangi ildesin canim.? Ben ikk bebegimde almistim 9ay boyunca tum muayenelerimi ,2li taramami.Dogum+2gece yatis refakatci yemegi vs bunlari kapsiyordu.Sadece detayli ultrason dahil degildi.Birde sezeryan isteseydim ekstra ucret vardi ben normal yaptim. hepsi toplam 5bin tl .
Seymaaygzz gamzeserenn MedicalPark batikente gidiyorum paket fiyatı 7250 oda süslemesi kalkmış diyolar canım virüsten oturu
Hamideankara Ben Ankara’da özel bir hastenede doğum paketi sordum ,doktorum gebelik boyunca 5 muayene ,bazı testler ve sezeryn normal fark etmez doğum paketine 9.200 TL istediler
gamzeserenn Hamideankara Hangi hastahane ki çok pahalı ben Ankara lokman hekime muayene oluyorum 6500 sanırım şuan orda doğum paketi
gul9686 Hamideankara baya pahalı ymıs canım bende ankaradayım benim paketim de 9 bin ama sınırsız muayene ve daha bicok sey var icinde
Ebru-isil gamzeserenn hmm biz doğum ücreti dışında yapılan testlere hiç para vermemiştik canım içerisindeydi topuk kanı vb.
gamzeserenn Eslina175 Ankaradayım ben çok kararsızım devlete mi gitmeliyim paket almak mı mantıklı olur karar veremedik..
Eslina175 gamzeserenn ankarada uçmus fiyatlar canim ben ikinciye hamileyim hacettepe hast icerisinde kendi ozel doktorlari var oradan bi doktor sectm memnunim cok uygun fiyati.
gamzeserenn Eslina175 Ben henüz 1 yıldır Ankarada yaşıyorum ilk hamileliğim ve çok yeni o yüzden nasıl ilerliceğimizi tam kestiremiyoruz. Hangi doktor aceba ne kadar ücreti birde nasıl seçiyoruz ki ?
Eslina175 gamzeserenn Canim cok paralar dokmek istemiyorsan egerki Hacettepe hast gidiyorsun ozel doktoru var kadin dogumda iki tane ben taninmis olan bir doktoru sectim Murat gultekin adi.Hacettepenin icinde ama kendi ozel odasi var 158tl muayene ucreti oduyorsun 1ay icerisinde tkrr gittiginde ucretsiz yani ayda bir bu ucreti oduyorsun.Taramalar tahliller vs hersey ucretsiz sadece dogumuna girmesini istersen ekstra birZ ucret oduyorsun onu tam bilmiyorum.
Hamideankara gamzeserenn çok şanslısın bende ankaradaydım bir çok hastane ve doktor tercihiniz var ve birçoğu oldukça iyi ben Kars tayım ve durum çoook vahim
Merveeze6071 Ben ankara özel orta doğuya gidiyorum. Doğum paketi aldım. Tüm tahliller 2 li 3 lü tarama ayrıntılı ultrason doğum (sezeryan ya da normal) doğum sonrası normal doğumda bir sezeryanda iki gün yatış oda süslemesi albüm ve video doğum sonrası anne muayenesi bebeğim ilk muayenesi hepsi içinde paketin
gamzeserenn Eslina175 Tabiki ister istemez çok para dökmek istemiyoruz çok teşekkür ederim bunuda düşünücem
Tuanazra Ankara lokman hekim akay hastanesine gidiyorum.tum muayeneler tum tetkikler (2li 3 lu 4lu ayrintili seker yukleme kan idrar vs…..) sezeryan ya da normal dogum epidural dahil. Bebek ve annenin ilk muayenesi diyetisyen kardiyoloji. Dogumda 2 gece yatis.bu sekilde satin aldim mart ta 6500 tl ye. Su an 36 haftaligiz dogumu bekliyoruz insallah
gamzeserenn Tuanazra Sağlıkla gelsin inşAllah..🙏🏻 Bende etlik şubesine muayene oluyorum şuan ama paket mi alsak devlete mi geçsek karar veremedik o yüzden araştırmaya çalışıyorum