imren91 Feerihan Ben 25. haftadayım 8 kilo aldım ben de ya😕frenlemeye çalışıyorum ama olmuyor sürekli açım
Elfynsmr Feerihan 10🙈 ilk 4 ay hiç bişey yiyememenin acısını çıkardım biraz ama pişmanım şekerim düşmüyor ve diyete başladım tekrar başa döndüm 🤦🏼♀️
glsm-tzcn Feerihan yalniz değilsin tatlm bende 8 kilo aldım ve çok mutsuzum çok aldım diye düşünüyorum 🤦♀️ ama bende kabızlık problemi var onunda etkisi oluyo
Nihal-1989 Haftamdayım bende burda bekleyeyim 🥰 ben 4 kilo aldım şu ana kadar sizin gibi olduğumda bilmiyorum ne kadar olurum hızlı alıyorum bende sanki 😂😂 🙈
aezgi Su an öyle acımkiii mutfağa dalasım var ama tutuyorum kendimi sabahki yapcağım kahvaltıyı hayal edip kendimi motive ediyorum😂😂
Feerihan glsm-tzcn o başlarda vardı ben de yürüyüş yaparsam çıkıyorum tuvalete ama basenlerde çatlaklar görmeye başladım artık korkuyorum😅😭
minikcasper Feerihan benim ilk 3 ay zorlu geçti nasıl doldu 3 ay normale döndüm sonra gelsin kilolarrrrr 💃💃💁🏻😂😂
Mihre Feerihan Sırf yüzüm biraz tombikleşsin,yanaklarım dolsun kilo yakışıyor diye özellikle kilo yapıcı şeyler yiyerek 1 ayda 6 kilo almışım🐣 24+5 iz. Ama görünürde yine bir şey yok,inşallah bebeğime gitmiştir
HamzaMoms Feerihan 27 haftalıgız 8 kilo aldım canım normal bence ben dikkat ediyorum ama artık hamur işi ekmek falan yemiyorum tamamen sağlıklı kilo almaya calısıyorum 15 kilo ile tamamlamak normal sayılıyor her akşam yarım saatte olsa yürüyüş yapmanı tavsiye ederim