Nevriye Happykariner tamam canım alırım önerebileceğin bi marka var mı kuzum 🙏 bu ovulasyon testini adet bitince mi yapıyoruz
fatosd84 BirMucize2015 yumurtlama var bugün eğer beslenmeniz eşinizle güzelse ve sıkıntı olmazsa 5 gün değerlendirme yapın derim
Sema-akk Ryhnm evet canım bende yoktu ama bende de olumlu sonuç verdi herkes çok bilmiyor genel de sırt üstü yatış oneriyorlar 😊
Sema-akk Nevriye canım takvim yöntemi yanıltıyor imkanın varsa ovulasyon testi ile deneme yap çünkü ben takvim de yumurtlama gözükürken test de yumurtlama yakalayamadım
Sema-akk Nevriye adet takvimin de yanılma olmaz diyorsan canım her ay düzenli ise ayın 15nden sonra gün aşırı 1 hafta ilişkiye girsen yeterli bence ilişkiden sonra da yüz üstü 10 dk yat
Nevriye Sema-akk tamam canım öyle yapıyım hemde şu ovulasyon testini de alıyım diyorum en azından çatlama gününü bilirm her ayda bir kere mi oluyor bu yumurtlama canım 🙏💕
Sema-akk Nevriye bir kere oluyor ama bazı insanlar da 2 gün surebilirmis benim 2 gün sürdü 3. Gün çatlama oldu gerçekten testler daha garanti olur adet bitiminle başla canım yumurtlama ve çatlama görene kadar yap çatlama olduktan sonra yapmana gerek yok
Nevriye Sema-akk testlerde çatlama nasıl belli oluyor ki canım adet bitimden sonra alıp başlıycam en iyisi o zaten en azından vaktini bilirim ama bu çatlama ne zaman oluyor 🙏
Nevriye Sema-akk yumurtlamayla çatlamayı testlerden nasıl ayırt ediyosun canım benim deniycem bu ayda onu deniyim bakalım
Sema-akk Nevriye canım yumurtlama olduğu zaman iki çizgi de aynı koyulukta oluyor ertesi gün tekrar test yaptığın da biri siliklesmisse çatlama olmuş demektir
Nevriye Sema-akk aa anladım koyu olduğunun ertesi günü de koyu olması gerekiyor ama silik çıkarsa k gün çatlama olmuş demektir çatlama günü mü ilişkiye girmek daha önemli yoksa yumurtlamanın olduğu gün mü canım
Sema-akk Nevriye ikisi de önemli canım yumurtlama olduğun da takiben 4 gün ilişkiye girmen lazım inşallah tutar
BirMucize2015 Ayse1661 canim ben internetten siparis vermistim ama sanirim eczanedende alabiliyorsun fakat internette fiyatlari eminim daha uygundur yurtdisinda yasiyodum ben yoksa aldigim sayfayi sana yollardim
HilalTsdmr BirMucize2015 mutlaka değerlendir,ama sende eşinde bol bol çerez yiyin,varsa pekmez yiyin daha çok etki etsin ha birde belinizin altına yastık koyun hemen kalkmayın 🤗💋
BirMucize2015 HilalTsdmr canim ogünü ve ondan sonraki 2 günüde degerlendirdik artik nasip kismet hayirlisiysa tutmustur insallah