Sedaaaaaaccccaannsssns Kızlar sağ kalça kemiği çok acıyor yürürken de zorlaniyorum bazen uzanırken neden olduğu hakkında bilgisi olan var mı yada başına gelen 😖
Nasippp Sedaaaaaaccccaannsssns canım magnezyum eksikliği mi var acaba doktoruna söyledin mi her gün içemezsen 2 günde bir sade soda iç o ağrılara iyi geliyor hemde ileriki dönemde olacak bu tür ağların içinde çok faydalı
Nrkls Sedaaaaaaccccaannsssns benimde yere oturduğumda filan çok ağrıypr doktora geçen hafta söyledik bazı gebelerde erken dönemde görülüyor 16. Hafta ilaç veriliyormuş 13+5 hamileyim
Bebek-geliyor Sedaaaaaaccccaannsssns aynısı gebelik başından beri sol kalçamda var. 19+1 deyin karnım büyüdükçe ağrı da artıyor.Bir sebebi magnezyum eksikliğinden kaynaklı. Diğer sebebi de beldeki fıtıktan kaynaklı siyatik ağrı oluyormuş. Eğer belinizde problem varsa doktorunuzla görüşün fizik tedaviye yönlendirebilir.
Nasippp Sedaaaaaaccccaannsssns canım öyleyse başka doktora git valla bu hafta 2 kez gittim bi yerim ağırınca riske atamıyorum pazartesi gittim bide bu gün gittim. Ama dediğim gibi soda içmeyi dene 2-3 içimde faydasını göreceksin
Sedaaaaaaccccaannsssns Bebek-geliyor magnezyum kullaniyo musun sen canım? Belimde agriyo agrimaz mi hic o hic gecmiyo zaten en azından sağ kalçam aksamlari oluyo da
Bebek-geliyor Sedaaaaaaccccaannsssns evet 13+5 den beri magnezyum kullanıyorum. Ağrılardan dolayı erken başkadım ama hala devam ediyor.
Tugce6374 Sedaaaaaaccccaannsssns bel ağsın erken başlamış canım benimde o haftalarda başlardı doktorum normal dedi masaj yaptır eşine falan benim o şekilde geçiyor magnezyum kullan ama bel kalça ağrısına pek fayda etmiyor bende kullanıyorum ona rağmen ağrım hala devam ediyor
Tugce6374 Sedaaaaaaccccaannsssns ben şuan 20+5 oldum hala aynı devam ediyor hareket edemediğim zaman zeytin yağıyla masaj çok iyi geliyor Bi şekilde atlatıcaz bu dönemleri de bebeklerimiz sağlıklı olsun yeter ki 💞
Sedaaaaaaccccaannsssns Tugce6374 Aminn inşallah canım sağlıklı olmaları en büyük isteğimiz tabi ama benim evde 3.5 yaşında bir kızım var onunla ilgilenemiyorum çok üzülüyorum