Anneyimmm Melekzehrakk nisan biraz daha kahve oluyor diye biliyorum benim yakinima oyle olmustu canim
Melekzehrakk Babymam ben saat 8 de gidiyorım yatmaya saat 1 e kadar yatıyorum gece 1 den sonra dırek ayaktayım 😂😂nedense
YcelMlayimYldrm Ayy ya benden de geldi az önce öyle bişey onemsemedim kanlı değil diye inşaallah Nisan falan değildir dha yeni 36 olduk biz 🙁
Ilkannelik Melekzehrakk 38+3 . Siz kac haftaliktiniz Doktorumla da konustum . Kasılma yoksa gelme dedi. Kasılma durumuna göre tekrar iletişime geçicek
Melmus Melekzehrakk bende yarın 38 olucam. Benim de gelsin artık ama hayırlı bir şekilde sağlıklı gelsin. Hiç bir belirti filan yok gelsin istiyorum bir yandan bir yandan da bana kızıyorlar ne bu acelem diye. Tabiki hayırlısını istiyorum ama gelsin yani 😂
Zeytin Melekzehrakk tabi tabi kanlı oluyor ya da kahverengi. O akıntı rahim ağzınızın yumuşadığının göstergesi olabilir ya da idrar yolu enfeksiyonu olabilir ağrınız da varsa. İdrar testi yaptırmanızda fayda var
Keriminmutluannesi Melekzehrakk canim rengi yoksa nişan değildir bende de oldu geçen hafta sadece akıntıymış
MerveYildirim Kizlar sizin bebisleriniz erkek mi kız mı ? Ben 38. Haftaya giriyorum yarin insaallah dogar diyorum herkes erkek 40. Haftayi bekler deyip moralimi bozuyor 😒 sabirsizlaniyorum
Ilkannelik MerveYildirim erkek 40 haftayı yamanlar kiz erken doğar gibi bir şey yok kanıtlanmış. Ama iste eskilerden bu yana öyle bir algı oluşturulmuş. Sağlıkla geldikleri sürece 38 40 . Hafta farketmez 😊
Melekzehrakk MerveYildirimbende oyoe canım 38. Haftaya girdim kız benım bebıs ama erkege gelmez diyolar 40 günü doldurmadan bence sacma
Melekzehrakk Melmus ya aslında dogru 38 olmus kaldı 2 hafta onu mu beklıyemıycez duyorım ama ınsan artık sabırsızlanıyo