Melekzehrakk Daha yenı lavabodan cıktım kızlar pecetetle temızledıgım zaman seffaf sumuksu ve bıraz fazla bısey geldı bu nişan mı lutfen yardım edın
hjertemami Melekzehrakk haftana göre değişebilir canım. Öyle de geliyormuş, sonradan kahve ve pembemsiye de dönebilir. Yani hepsi olabilir 🙈😂
Babymam Melekzehrakk benimde yarım saat önce öyle bir akıntım oldu baya fazlaydı iç çamaşırımda ve lavobaya gittiğimde kremsi kıvamdaydı ama emin olamadım herhangi bir leke pembemsi bir yapısı yoktu noktasal birşeyde değildi acaba nişanmı beyaz renkte veya açık renkte nişan olur mu
B8use Melekzehrakk bu nisan denilen sey kanama olmasi galiba her hamilede oluyor mu bu . Ben su gelir diye biliyorum nisan gelmesini ilk kez duydum
Zeytin Melekzehrakk kanlı mı? Sancınız var mı? Hemen hastaneye gitmenize gerek yok sancınız başlayınca gidin. 1-2 gün içinde doğumunuz gerçekleşebilir eğer nişan gelmişse.
Gencanne01 Melekzehrakk bence sancılarını bekle bıraz evınde dolaş duş al evde cek sancı sıklıgını takıp et sıklasınca hastaneye gıt
Melekzehrakk Babymam bende sımdı baktım da ınternetten hanı olabiliyormuş benımkı seffaftı bıraz fazlaydı bende dırek nısan mı acaba dedım ınternette de olabılır diyo ama bilemedim cok heycanlandım
Melekzehrakk B8use nişan sudan once gelen bıseymıs tıpa gibi duşun kısıden kısıye rengi kıvamı ve fazla olup olmadıgı degişiyomus
Babymam Melekzehrakk benimkide baya fazlaydı bende burda beklim bari nişansa hafiftende dün geceden beri adet sancısı gibi sancım vardı birşey yok diye erteliyordum olmadı doktora giderim
Melekzehrakk Zeytin canım kanlı degildi seffaf bıseydı ama emın olamadım bende ılla kanlı mı oluyo gelen sey onu da bılmıyorum kı
Zeytin Melekzehrakk tabi tabi kanlı oluyor ya da kahverengi. O akıntı rahim ağzınızın yumuşadığının göstergesi olabilir ya da idrar yolu enfeksiyonu olabilir ağrınız da varsa. İdrar testi yaptırmanızda fayda var
Melekzehrakk [bilinmeyen] yaa kıyamam ama bak bısey kalmamıs az kalmıs uzan sende hep allah yardım etsın 😘😍
Melekzehrakk [bilinmeyen] ay vallaha bende oyle acayıp heycan bastı ınsallah nişandır dıyorum artık sabredemıyorum ya hemen gelsın ıstıyorum