Ozgecetindag 33 haftamdayim düne kadar bebeğim hergun çok hareketliydi hatta çok çok hareketliydi canımı yakıyordu artık ama bugün itibariyle 1 bilemedin 2 defa zar zor hissettim zorla elimle karnmi sallayarak ve çok hafif hissettim normal mi ya
minikmucizem1_ Ozgecetindag yeri daraldığı için normal galiba bizde 32. Haftadayız azalma oldu daha çok bi tarafta toplanma oluyor
Minikkzm Ozgecetindag bi doktora gitseydin canm , doktorum Doğuma yakın 3 saatte 10 hareket istiyoruz o zaman bile nu kadar sık hareket edebiliyorsa senin 33 haftalık için rahat eder en azından
Ozgecetindag minikmucizem1_ aynen tek tarafimi sert ne yapsam rtmiyo hareket korkuyorum ister istemez
Ozgecetindag Gonay bilmiyorum çok korkuyorum doktoruma sormayada çekiniyorum artık her seferinde adama gidiyorym bı endişe ile birşey çıkmıyor ama bugün hissetmiyorum icimddde korku var inşallah birşey yoktur :(
Gonay Ozgecetindag bnc korkma ve kendını sakin tutmaya çalış.doktora gıdersen de guzel haberlerını beklıyrz.
Tuba2626 Ozgecetindag canım ben de 35. Haftadayım aynı durum bende de var. Kontrole gittiğimde 3 kere nstye girdim. Doktorum hareketlerini görmeliyim dedi. Sıkıntı yok dedi ama sürekli elim karnımda hareket bekler durumdayım
Ozgecetindag Tuba2626 aglicak durumdayım ya bugün hissetmiyorum bu gidişle dayanamayip bı acile gidicem
Tuba2626 Ozgecetindag canım çikolata yiyip sola yat 🤗🙈 bi süre bekle hareketlenir. Ben öyle yaptım hemen burdayım annecim deyip tepki verdi 🙏🏻
Sermec27 Ozgecetindag günde en az 10 kez harket hissetmen lazım bu haftada ne kadar yeri daralsa da 10 hareketten az olursa mutlaka doktora git ve 2 saatten fazla hareketsiz olmamalı
Resmiye53 Ozgecetindag 35 haftalık hanileyim bende bana da doktorum günde en az 5 hareket etmesi gerek olduğumu söyledi etmiyorsa kesınlıkle haberım olsun demişti. Bilgilendirmek istedim sizi eğer hareketlerini az hissediyorsanız doktorunuzu arayın.
Ozgecetindag Resmiye53 teşekkür ederim bugün yok yani 2 defa anca olduysa oldu ve çok hafif var yok arası hala zorluyorum banamisin demiyor doktora gidicem mecbur
Resmiye53 Ozgecetindag gidin bencede çünkü en azından içiniz rahat olur:) Umarım hersey yolundadır sağlıklı günleriniz olsun bebişinizle😌