Herkese merhaba arkadaşlar. Biraz dertliyim,aklım,karışık buraya biraz içimi dökmek istedim. Bugün kontrolüm vardı . Doktor bebegin baş aşağı döndüğünü, herhangi bir sıkıntı gözükmediğini ve 1 hafta sonra kontrole gelmemi söyledi. Gelişimi yaklaşık bir aydan fazladır hep 1.5 hafta kadar önden gidiyor,yine öyleymiş kilosu 3300 küsür dedi. Nst de de hafif sancılarım çıkıyor 2 haftadır. Bir aksilik olmazsa normal doğum olur dedi doktorum. Zaten hamileliğimin basindan beri normal doğum istiyorum hem benim için hem de bebeğim için daha sağlıklı olacağından dolayı. Tabii ki sezeryan tercih edenlere bir sözüm yok. Neyse.. Iyi güzel ama normal doğumdan da aşırı korkuyorum zaten bekarligimdan beri doğum fobim var ne yapacağım bilmiyorum. Bir yandan ne zaman doğacak stresi var tabii. Beşiği,dolabı,arabası vs henüz gelmedi sipariş verdim haftaya gelecekler sanırım. Benim yapım böyle biraz herşeyin planlı programlı olmasını isterim şimdi daha herseyini tamamlayamadan doğum yaparsam diye korkuyorum evet saçma biraz farkındayım ilk temennim elbette sağlıklı olması ama ne bileyim işte yine de stres yapıyorum. Peki sizin nasıl geçiyor hamileliğini,benim gibi doğum korkusu yaşayanlar var mı?