Melisa55 Melisa55 Resim atmayı beceremedim. Ufak bi şişede içinde folat -iyot-vitamind3-vitaminb6-vitaminb12 içeriyor kutunun üstünde yazıyor eczacı bilir.
kbtmz ElifLinam bndede yaptı canım bıraktım her yediğimi kusturttu çünkü ve bn allaha şükür hamileliğimi kusmayarak geçirdim ilaç mahvediyor resmen
minnie123 ElifLinam geçmiş olsun üzüldüm sizin adınıza doktorunuza danışmanızda fayda var çünkü vücudun bebek için belli vitaminlere de ihtiyacı oluyor bende herhangi bir olumsuz etki yapmadı her bünye için Farklı oluyor demekki.
ElifLinam Deryasrht valla aynen öyle daha fazla decavite dayanamadım doktorumla konuştum dün bıraktık ilacı mecbur başka ilaca geçtik :(
ElifLinam Sedaaaaaaccccaannsssns aynı şeyleri yaşadım durdum gerçekten bünyem daha da kaldıramadı dün akşam whatsaptan konuştuk doktorumla başka bir vitamine geçtim çünkü ben bir daha decaviti içemem 😕
Sedaaaaaaccccaannsssns ElifLinam bende icemem bidaha ishal oldum su iciyorum onu bile cikariyorum kramplar ağrılar cabası ne biçim hap bu ya
ElifLinam demetsarali canım, doktorum cevap verdi bana ilacı o zaman kesmelisin dedi yeni vitamine başlarız dedi yeni vitamin olarak da Regenesis max ı önerdi bu vitamini de çok övüyorlar sanırım. https://muscleandfitness.com.tr/hamilelikte-alinmasi-gereken-vitaminler/
Fata2014 ElifLinam bende içemedim hem büyük yutamıyorum hem ilk kullanmaya basladıgımda kustum hiç içemedim yani😬