Akin59 HilalAnl eğer 800 tl civarı düşünüyorsun joie e bebekten al gerçeğinde gördüm.diger bilinmeyen markalara gore de daha kaliteli
Irmakveannesi HilalAnl pardon canım yeni gordum.modelin adı joie litetrax 3 sürümü ve katlanması çok kolay mağazada var internetten sipariş beklemene bile gerek yok
SevdaBirinci HilalAnl e bebekte casual cadillac var 1500 tl den 1000 tl ye düşmüş ben ondan sldım çevremde kullananlar var çok memnunlar
Ayse33 Deniz14 canim bende beneto aldim . Kullanmak dha nasip olmadi bebis dogmayinca . Duz yeni dogan yatacak sekilde acik oldugu zaman sanki sallantı yapiyor acaba benimkinde mi bi sorun var geneli mi oyle
deletedmom24 HilalAnl canyon v2 aldım ben o da 1400 liradan düşmüş. Eşim kargo geldiğinde arabayı kurdu. Şok oldu verdiğimiz paraya göre fazla kaliteli değil mi diye😂 manevra yapması çok basit geldi bana ayrıca içi de çok geniş biz çok sevdik. 💕
Thesra HilalAnl Canyon travel sistem aldik bizde kullaniyoruz gercekten parasina gore cok cok iyi gorunusude şık pişman olmazsınız sürülüşüde keyifli
Minnakim HilalAnl babyci kanz İstanbul Kartal'da benetonun yetkili satış mağazası puset + travel araba 649 TL bı bakmanı öneririm
Orucu12 HilalAnl e bebek baby cotton travel sistem aldım ve memnununum daha doguma var kullanmadım ama hafif kullanıslı dediler ondan aldım cok iyi kaliteli.internetten aldim tereddüt etmistim ama bayıdım
Orucu12 HilalAnl 700 tl almıstım suan 750 olmus bazı degisiklikler yapmıslar baby & plus cotton travel sistem yazarsanız cıkarbuyuk ihtimal
Deniz14 Ayse33 ben de daha kullanamadım ama öyle bir sallantı yaşamadım evin içinde ve mağazada incelerken