Gebegunlugu şeker yüklemesi yaptırmak istemiyorum birde anneler açlık tokluk yaptırcam bu arada 20 haftamda 367 gramdi sizce ne kadar oluyorlar 24 de🤗 merak ışte ⚘
yagizefeninannesi Gebegunlugu canım her bebekte değişiyor, benim ki 700 gramdı 24.haftasıydı geçen hafta
Busraveminisi1 Gebegunlugu her bebek değişken canım ama ben 20+ 6 da gittiğimde 380 gramdı 24+3 te gittim 650 gram olmuş
yagizefeninannesi 😍 inşallah güzel gelir kilosu da sağlığı da annesi Allahım bütün bebekleri anne babalarına sağ sağlim kavuştursun inşallah 🤲😍🧿
Havva_karakayaa7 Melisct94 Gebegunlugu özellıkle yediğim bisey yok Açıkçası Kuzum Sağlıklı Şeyler yemem yetiyor tuzlu yağlı. Sekerli şeyler yememeye gayret gosteriyorum Sadece Alır daha bebişin Gayet iyi bence haftana göre 🥰
Gebegunlugu Tugba81 masallah cnm özellikle birşey yedinmi kilo aldırmak için 😍 bakalm bizim tosbak kaç gram😍
Tugba81 Gebegunlugu Özellikle birşey yemedim ama fındık ceviz ve meyve çok yiyorum ondan kaynaklı olabilir 20. Haftada gittiğimde 400 lerdeydi gramı 23-24. Haftada haftalık 150 gram kadar alabiliyormuş ondan biranda yükseliş olmuş olabilir 😊
ozge_ozzgee Gebegunlugu her bebek için farklı olur ama 660 civarı idi benim bebeğim doktor gayet normal dedi