Hzlkaya Ysmnhmt ne kadarda aynıyız 🥰 bizde 38+2 olduk kilomuz 3800 boyumuzda 50 cm herşey normal giderken çarşamba sezeryan olucam büyük ihtimalle çünkü haftada 300-500 gram arası kilo alıyo kızım 🥰😂
Ysmnhmt Hzlkaya inşallah sglicakla alalım kucağımiza ben çok istiyordum normal doğum olsun diye ama kilosu fazla olunca Sezeryan isteyecek doktor.doktorum ne beni nede Bebeğimi zorlamak istemiyor bende Acikcasi Sezeryandan korkuyorum
Aaaasli Benim de 35. Haftaya kadar çok düzenli kilo alıyordu 2610 du ama 36. Haftada neredeyse hiç almamış 35 le aynı gibi bişeydi inşaAllah bu hafta toparlamıştır çok canım sıkıldı ☹️ Var mı böyle bir durum yaşayan
Hzlkaya Ysmnhmt evet bende çok istiyodum normal doğumu ama eğer beklersek kilosu 4500ü geçicek riske atmak istemiyoruz o yüzden kısmet buymuş inşallah ikinciye bakalım 😂
Ysmnhmt Asyaagkcn aynı şeyler bendede oluyordu rahim sanki içerden çekiliyor bastırıyor hani ikinsam çıkıcak gibi yalancı sancılar derken doktorumla konuştum hepsinin normal olduğunu hem bebeğin hemde vücudun kendini doğuma hazırladığını söyledi hatta bi ara vajina ağzında şişlik açıklık vardı bunların hepsi normal olarak değerlendirdi doktorum
Guluc Joker geçen hafta benim 36 hafta Muayenesinde 3300 cıktı 10 gün önde dedi doltor kafa ölçümü falanda 9.27 cm di 1 hafta oldu işte 37 şimdi 3500 olmuştur normal bekliyorum dedi doktor bende bekliyorum nolcak gelcek gbi duruyor sancı var ama düzensiz
cagla24 ilayda7 37+2 den selamlar 🌸 şafak 19 heyecanla bekliyoruz minik civcivimi 🐥 dün 3200 gram 48 cm dedi doktorum
kadriyEbe cagla24 evet 😍 şimdilik normal gözüküyor ama konuşmak için erken dedi doktor biraz daha bekleyelim dedi :)
Guluc Joker işte ayın 18 de gittim normal bekliyorum dedi doktor bu 2 hafta içinde cok kilo alırsa normal zor doğuramazsam bu hafta mecbur sezaryan an olur