Kızlar merhabaa 36 haftalık hamileyim, karnımda haftama gore bayaa kucuk kimse inanmiyor yani 8 aylik hamile olduguma, kilo bile almadim 5 kilo sadece, yani bir agırlik hissetmiyorum kendimde, hamileligimde cok rahat geciyor ama, surekli bi derin nefes alma ihtiyacı hissediyorum, aslinda nefes alabiliyorum bi sorun yok sadece sürekli derin derin nefes alma ihtiyacı duyuyorum. Ve bu yuzden uykum olmadigi halde sürekli esneme yoluyla nefes alabiliyorum sadece, belki aksama kadar 200 kere esniyorumdur yani, onda da hepsi basarili olmuyor tabi, uyurken falan rahatim ama uykuyada dalamiyorum 3 gündur bu yuzden, internetten biraz arastirdim ama anksiyete ya da panik atak baslangicı olan hastalarda sık rastlanan bir durummus sanırım ama emin degilim, var mi bu durumu yasayan acaba ne yapmak gerek, 3 gundur yasam kalitem bozuldu resmen, biri görse astım hastası zanneder o derece. Ve doktorum da aynı sekilde karnın buyuk bile degil nefes problemi yasaman ilginc dedi. Kafayı yemek üzereyim gercekten 😭😭😭