Bende buraya hikayemi yazsmıyım diyordum yazdım çok şükür. Ama ne yazıkki minik kuzum kuvezde. Sağlığı çok şükür iyi ama biraz ayrı kalacağız ☹️ şimdi hikayemi anlatayım. Bebeğim de gelişim geriliği vardı dün ani bir kararla kilo alımı durdugu için yarın bebeği doğurtacağını söyledi doktorum. Gece uyuyamadım 3 e kadar çok endişeliydim.neyse yatış yaptık anestezi uzmanından hemşiresine kadar herkes çok ilgiliydi sağolsun. Anestezi yapıldı hemşire elimden tuttu çok korkuyorum deyip duruyordum. Hiç acı filan yok. Sonra sonda olayına geldi uyuşturmadn yapmayın derken Bi baktım hemşire bitti bile dedi. Sonra çocuk doktoru ve kendi doktorum geldi başladılar 2-3 dk sonra Bi ses 🥰 bana göstermeyin dedim herkes şok😲 dayanamam üzülürüm çok mu küçük dedim bir yandan da ağlıyorum tabi. Doktor hayır o kadar değil dedi elime ten tene temas yaptı çünkü küveze gitmesi gerekiyordu. Giderken ağlama kavuşcaz dedim sustu beni dinledi resmen 😭 odaya çıktım tabi uyuşuklukla hiçbirsey hissetmiyorum hep o meşhur karna bastırma olayını bekledim ama dediğim gibi hiçbirsey hissetmediğim için anlamadım bile sanırım bastırmadı. 2 kere kanamamı kontrol etti okadr. Ve yürüme olayı.. Bu arada sodayı çıkartırken hiç acı filan yok. Temizlediler beni depentimi giydirdiler çok az yürüdük. Zor mu biraz baskı biraz ağrı ama okadar normal yatınca geçiyor. Şimdi ikinci yürüyüşümü yapıcam. Bu arada sütüm gelmedi bebek yok emen yok sağlıyorum ama gelmiyor☹️ kaç günde gelir onu sormak istiyorum size. Dualarınızı eksik etmeyin sagsalim bebeğime kavuşayım.