Sultanela Kizlarrr cok sukur az bi zamanim kaldi bu bitmeyecek mis gibi gelen hamileleigimin sonuna geliyorum .. heyecanliyim acaba dogum hikayemi yazabilecekmiyim insallah yazarim az bi zamani kalanlar ne hissediyorsunuz hic gecmiyor sanki gunler :)
Mlsayldz Sultanela benimde son 6 günüm ama ne gelen var ne giden hayla beklemedeyim ve çok heycanlıyım😀
Sultanela Denizkara28 ayy nasil nst sanci varmi benim en son 50 ye kdr cikti ama doktor normal dedi duzensizdi 🥰
Sultanela Mlsayldz benim sezeryan dogum tarihim belli zor dur vallahi normal dogumu beklemek ne zaman olur bilememek
Fatmagzl33 Sultanela 14 gün kaldı ama sanki hiç geçmiyor zaman bi an önce kavuşmak istiyorum bebeğime 🙈
Sultanela Fatmagzl33 bende bende 2.bebegim ama yinede cok heyecanliyim nasik bisey olacak cok merk edyrm 🙂
Oznuruzun Sultanela bizimde son 4 gun nasipse çarşamba günü sezeryan olucam ogluma kavuşmaya çok az kaldı ama günler yavaşladı 😂😍🙏💙👶🦁
Cemokk Son 10 ama biz gelmesini bekliycez normal doğum olduğu için artık oğluşumun keyfine bağlıyız 🙏😍
Oznuruzun Sultanela cok şükür hazır allah razı olsun sorduğunuz için sizin hazır mi nasıl gidiyor. Benim ikinci hamileligim 19 aylık bi kızım var şimdide oğlumuzu bekliyoruz kızımdan nasıl ayrılacak bilmiyorum beni odaya bile yanlız bırakmaz herşeyi beraber yapariz onu düşünüyorum hep😢