Aydayucel Bisey merak edioruz. Sizde de oluormu . Hamileym ve eşim karnimi optugunde bebek de ayni anda vuruyo. Cok degisik bisey ayni anda olmasi. Varmi boyle seyler hanimlar sizce normal mi??
ecembugra53 Aydayucel Evt canım olıyor Tabiki benimki de babasıyla oyun yapıyor minnak 😂😂 tekme atıyor yüzüne geliyor hareket ediyor
Gulerdem Aydayucel benimkide aksine babası elini koyunca duruyo 😂 hareket ederken izlesin diye sesleniyorum mesela hemen duruyo o bakınca 😂
Birfincankahve Demek ki minik babasını çok seviyo annesi ☺️benimki de durmuyo maşallah eşim elini koyunca inatlaşıyo ona tekme atmıyo😁
Ozlem21e Birfincankahve ya benimkiler de aynı devamlı hareketliler tam diyorum bak hareket ediyolar eşim baktığı an sanki 2 sn öncesin de hareket eden onlar değilmiş gibi bi sakinlik 😂😂
Birfincankahve Sule_Ktn Ozlem21e valla ya sanki ben benimle ilgilensin diye yapıyorum gibi oluyo 😁elini koyuyorum duruyo çekiyo tekrar başlıyor diyorum sana garezi var heralde 😁 uzaktan bazen bak diyorum anca öyle görüyo 😁
aysegul-2509 Gulerdem ayy aynı bizimki gibi babası severken yada izlerken duruyodu tam baba yalakası olacak zilli babaya uslu çocuk rolü yapıyo diyodum taaa ki 35 haftaya kadar.ondan sonra usluluk falan kalmadı cimcime babasına bile uçan tekme yolluyo karnımı yaracak sanki 🤣🤣
Ozlem21e Birfincankahve bana çocukları sen rahatsız ediyosun ondan hareket ediyolar demeye başladı artk o kadar denk gelmiyo ki 😂😂 ara sıra denk geldiğinde de yuh bu kadar güçlü mu atiyolar diyo napsın görmediğinden 😂😂😂
Derinin_annesi Daha bugün eşim karnımı sevip güzel kızım demesiyle Kocaman bir tekme yemesi bir oldu 😂😂 onun sesine dahi tepki veriyor ballı çörek ❤️🥰
Ozdmrkbraa Aydayucel bizim oğlan babasının sesini duysun yeter içerde coşması için 😍 hele bazen karnımı öpüyor ordayken konuşuyor sanki içerden çıkacak gibi hareket ediyor hatta birinde eşim öptükten sonra konuşuyordu karnımda bizim oğlan babasının ağzına bi vurdu baya gülmüştük 😍😂
yumukeller Aydayucel ilk hareketlerini hissetmeye başladım zamanlardı. Malum çok az oluyor sabahları hatta hiç olmuyordu açken. Eşim işe gitmeden önce gelip karnımı okşar konuşurdu bizimki hemen hareketlenirdi. Kesinlikle alakası var bence 😊
Mervemelih Aydayucel normal mi diye soruyosun anormal olmasını mı bekliyosun 😀ne güzel işte tepki veriyo
snm_ Aydayucel ay bizimkide öyle hissediyorlar sanırım 😍 eşim karnımı öpünce, eliyle sevince, konuşunca falan hemen tepki veriyor minnoşum 🥰