Denizpekdal Arkadaşlar nefes darlığı yaşamam için çok erken değil mi? Haftalardır yaşıyorum.Doktora söylediğimde normal katlanacaksın dedi ama sanki benimki şiddetli gibi emin olamadım.Sizde de bunu yaşayan ve çözüm bulan var mı?
Denizpekdal HalimeElifYilmazKurt Sanmıyorum ya oturduğum yerde oluyor durduk yere.Sürekli nefes almaya çalışıyorum.Bazen de geçiyor gün içerisinde.Ama sürekli yaşıyorum haftalardır.
flawles Benimde çok erken başladı şimdi 23. Haftamdayım doktorumla konuştum kardiyolojiye görünebilirsin dedi 👍
KubilayGizemzkan Denizpekdal bende hem carpıntı hem nefes darlığı oluyor kardıyolijiye gittim hamileleğe bağladı olabilir dedi ve cok kötü bişey bayılcak gibi oluyor insan limon iyi geliyor onla duruyorum 😊
KubilayGizemzkan Denizpekdal canım direk sıkıp içiyorum carpıntıma iyi geliyor nefes darlığına iyi gelir mi bilmiyorum ama dene istersen
Defnem_26 Benimde 14.haftam ama gecmiste panik atak gecirdim simdi yine ara ara yokluyor durduk yere nefesim daraliyor sanki kalp krizi gecirecekmisim gibi bu haftalar böyleysem son zamanlari dusunemiyorum
HalimeElifYilmazKurt Defnem_26 hamilelikten dolayı değil bence bnde 10 senedir panik atak yag depresyon için tedavi görüyorm ilk gebeliğimi bi şekilde ilaçsız geçirdim şimdi 18. Haftamdayım ama dayanamıyorum dün başladım tekrar antidepresana