Mom092 Gencanne_er canim normal bence gec dollenmedir baska bseydir aklina kotu bsey getirme genelde 5 haftalik gorunuyo cok nadir 4 haftalik gorunenler var oda alttan muayene ile alttan bakildimi ?
Birgul Gencanne_er ama 4 haftalık gözükmeyebilir canım kese hcg değeri 2000 den sonra gözüküyor senin değerine baktılar mı kaç?
Baobap Gencanne_er kesenin haftayla değil bhcg ile ilgilisi var. Panik olmayın. 4 hafta çok erken hcg niz henüz 3000 leri bulmamıştır.
zolizo Gencanne_er Benim 6. Haftada kese görüldü. 7. Hafta kesenin içinin dolu olduğunu gördü. 8. Hafta da kalp atışını duyduk çok şükür. Şimdi 25 haftalığım. Endişelenme hiç. :)
Lraybrs Canım 4 haftalık gebelik gözükmez zaten 6. Haftada gözükür gebelik kesesi. ben 4+4 ’üm benim de yok kese :) 6. Hafta da gidicez bizde 🙏🏼 beta HCG’nin 1500 ve üstü olması lazım gozukmesi için.
Gencanne_er Alttan bakmadılar kuzular 🙊 çünkü hamilelik belirtilerim var yatarken döneniyorum kasıklarım ağrıyor
Mom103 Gencanne_er erkenki canim altdan ultrasonla bile gozukmez. Henuz 5 haftadan itibarek gozukmeye baslar bende 5 haftada minnak bi kese var sadece