melikeuyanik Gebeliğimin 37. Haftasındayım bikaç gündür tansiyonum sürekli yükseliyo doğum yaklaştığı için mi acaba çünkü daha önce böyle bi sıkıntım yoktu aynı durumu yaşayan var mı doktorunuz ne dedi
yumukeller melikeuyanik idrar da enfeksiyon olma ihtimalin var canım. Benimde aynı şey başıma geldi çok şükür kontrol altına alındı. Muhakkak idrar testi yaptır
aysegull23 melikeuyanik Benim tansiyon sorunum gebelikten önce de vardı hala var ve daha yeni hamile olduğum için korkuyorum (6 hafta) Bu hafta tuzu tamamen hayatımdan çıkardım ve normal gidiyor şuan çok şükür 🙏🏻 Tavsiyem asla tuz yeme limon tüket ve sarımsak …
htcedgn melikeuyanik doktorunuzla görüsüp idrar ve biyokimya tahlili vermenizde yarar var. Doğum yaklaştıkça değil de doğum ağrılarıyla birlikte tansiyon yükselebilir.
MYstryy melikeuyanik baya yükseliyormus doktorunuza soyleyin mutlaka dogumu erkene alablir tansiyon tehlikeli bisey.
melikeuyanik aysegull23 neyse ki tuzla hiçbi zaman aram olmadı çok az kullanıyodum son haftalarda ödem olmasın diye tüketmemeye başladım tatlıylada hiç aram kalmadı hamilelikte değerlerim hep iyiydi insülin direncim olmasına rağmen gebelikte çok normaldi şeker tansiyon falan noldu bu son haftalarda anlamadım