Drydrya Merhaba kızlar iş yerinden yaZıyorum üç gündür bu ilacı kullanıyorum dün 4 de işten eve gittim ve akşama kadar uyumuşım sarhoş gibiydim, bugünde kafamo kaldıramıyorum o derece gözlerim kapanıyor uykum var acaba bu ilacı yan etkisi mi?
DaisyMom Drydrya bende kullaniyorum ama boyle bir yan etkim hiç olmadi.Yani ben gece yatmadan once iciyorum belki ondandir.sende oyle yap istersen.Kac haftalik gebesin belki gebelikten dolayi oylede olabilirsin.Ben de arada oluyor oyle.
Arasarzu Drydrya Sabaha karşı uyanıyorum ilacımı içiyorum geri uyuyorum sonra kahvaltımı yapıyorum daha iyi oluyor
26_26_26ggg Drydrya bende kullanıyorum böyle bir etkisi olmadı yanlız kahve veya çayla tüketilmemesi gerekiyor ya 1 saat önceden yada 1 saat sonradan içilmeli kahve veya çay içtiysek ben aç karna yutamadığım için hep 5 gibi yutuyorum iyi oluyor
Domatesimm Drydrya bu ilaç bende yan etki yaptı. Kabız etti bir hafta kullandım. Sonrasında ferrum aldım bana daha iyi geldi
Drydrya DaisyMom 21 haftalığım canım kahvaltıdan iki saat sonra iç demişti bulantı yapmaması için , gece içenler de çokmuş bende muhtemelen öyle yapıcam
Drydrya Arasarzu aa bu daha iyiymiş cnm eşim bende iki saat önce çıkıyor olmadı onun kalktığı zaman içer uyurum mantıklı
Arasarzu Drydrya Kesinlikle daha iyi oluyor bende yeni başladım böyle yapıyorum halsizlik falan hiçbir şey olmuyor 😊
Frdglp Arasarzu benim doktorumda sabah kahvalti yapmadan once ic sonra kahvaltini yap demisti cok sukur hic bi sorunla karsilasmadim bide bu kan ilacini hamileligimiz boyuncami kullaniyoruz yoksa 1kutuyami mahsus acaba
Drydrya Frdglp canım banada kahvaltıdan 2 saat sonra öneriyorum ben bulantı yapmasın diye dedi birde doğumdan sonra da kullanacaksın dedi
Arasarzu Frdglp Ben maltofer kullanıyordum midemi bulandırdıgı icin hapa gectim benimde sabah başka bir ilacım daha olduğu icin uyanıp içiyorum galiba hamileliğin sonuna kadar kullanılıyor çoğu hamile kullanıyor