melekkizim_00 Kızlar benim bugün 4. Günüm sabah akşam içiyorum pazartesi kontrol var gelin beraber bekleyelim minik mucizeyi, kullanıp olumlu sonuç alanlarda yorum yaparlarsa seviniriiiz
hayalim13 melekkizim_00 merhaba canım bende kullandım bitti bugün doktor kontrolüne gittim iki adet yumurtam olduğunu söyledi ama iğne vermedi bende 15 gün sonra test yapıcam bakalım hayırlısı rabbim isteyen herkese nasip etsin 🥰
melekkizim_00 Samiraa adetin 2. Günü gittim verdi 3.günüde başladım canım,5 gün kullanıp pazartesi kontrole gideceğim
melekkizim_00 Samiraa ben şubatta kimyasal gebelik geçirdim 7 ay olmaması üzerine gittim ve bu ay buna başlama kararı aldık
Ftmgl12 Bende femara kullandım geçen ay 5 gün Sabah akşam ardindan çatlatma iğnesi vuruldum sonunda hamile olduğumu öğrendim ama kimsayasal gebelik olarak sonuçlandı ☹️
Tezcansadulla Kizlar ben yurt disindayim burdada tup bebek oncesi baya kullaniliyor femera her ay yumurtam olusuyor diye doktor femera suremizi 6 ay daha uzatti hayirlisi dedik bizde bakalm sali test yapip doktorumuza geri donucez hayirlisi herseyin
selinn35 Bende kullandım gunlerimi degerlendirdim regl gunumu bekliyorum artık insallah Allah kucaklarımızı doldurur