Deryasrht Anneler merhaba 35 36 haftalık anneler bebek haraketleriniz ne durumda 💁🏻♀️ benim bebeğim çok sakin tekme yok artık zaten dönüyor sürekli sırtını falan dayıyor onu hissediyorum sizde durum ne 💁🏻♀️❤️
Zynbgvn Deryasrht yerinde durmuyor aynen devam. Tabiki hareket etmediği zamanlar oluyor ama öyle uzun saatler olmadı çok şükür . 36+0 ım bende
Seymass Deryasrht valla benim de çok hareket etmiyor gibi 35+3 üm. Biraz da ben çok hareket ediyorum onla alakalı olabilir, ben hareketliyken onun hareketlerini hissetmiyorum hiç . Oturunca hissediyorum akşamları
Seymaaygzz Deryasrht Benimkide öyle ya bu haftaya kadar hep hareketliydi bu hafta çok uyuyolar yada yerleri daraldığı için hareket edemiyolar sanirim
Deletedmom399 Deryasrht 34+3 bizimde maşallah kızım sürekli tekme yumruk devam ediyor. Gece 12 buçuk sabah 8 mesaisi aynen devam 😂
myyy Benimki de yavaş hareketleri tekme yok sadece akşamları aynı saatte bir karnimda beş dklik felan yükselti oluyor ya ayağını felan dayıyor yada sırtını
Deryasrht Seymaaygzz evet yerleri daralıyormuş uygun pozisyonu bulana kadar sadece dönüyorlarmış bizde onu hissediyoruz 💁🏻♀️
Seymaaygzz Deryasrht Ben dün doktora gittim de cenin pozisyonunda iki büklüm duruyordu yüzünü göstermiyordu. Doktor dediki bütün bebeklerin hoşuna giden pozisyon aslında bu son haftalarda yüzünü gostermemeleri bu yüzden demişti. Aman rahat pozisyondaysa tmm sorun yok demistim😅