Yaseminnnnnnn Kızlar az önce bi akinti oldu kahverengi suan akmaya da devam ediyor 38 haftadayim sancilarm zaten vardi bayadir kanli degil ama boyle olan varmi
Busekrkmz Yaseminnnnnnn Nişanın olabilir benim de kahverengi akmıştı ama sümüksü kıvamındaydı. Nişan öyle oluyormuş.
Busekrkmz Yaseminnnnnnn yok canım suyum gelmedi benim suyumu ebe patlattı. Sancılarım başladı benim yalancı sancı hiç çekmedim birden doğum sancım geldi.
Busekrkmz Yaseminnnnnnn nasıl anlatsam ki adet ağrısının 2 katı şiddetin de ağrı kasıklardan çok belinize vuruyor yatıyorsunuz geziyorsunuz ağrı kesici içiyorsunuz geçmiyor. Geçmiyorsa zaten doğum ağrısıdır. Aslında hiç yaşamadığımız bir ağrı o yüzden doğum sancısı olduğunu anlamanız çok zor olmuyor.
Yaseminnnnnnn Busekrkmz anladım bendede sanci cok var ama bele vurmuyor dmekki son aşama bele vuruyor agri peki hastaneue gitiginde kac cm aciklik vardi
Busekrkmz Yaseminnnnnnn 1 cm açıklığım vardı sonra ebe şey dedi sancı geldikçe çömel sancın geçince kalk öyle yaptım bir saat içinde 7 cm açıklığım olmuştu o 7 cm ile doğuma girdim. Eğer doğumun başlarsa falan sancın geldikçe çömel sende gerçekten çok işe yaradı.
Yaseminnnnnnn Anne2_ bende baya var ama duzenli degil gün 1 cmdi acilmam eve yolladılar suan nasl blmiyorum ama acilsin diye hareket ediyorum surekli