Minanin_Annesi Kızlar ınstagram dan mybaby home sayfasından almayı düşünüyorum ordan alan var mi alanlar nerden aldınız
Alinmavi Minanin_Annesi babynest de alt acma da cok gereksiz. Emzirme minderi nal seklinde olan buyuklerden alin o cok kullanisli. Alt acma 2 tane yaptirmistim ama ilk hafta hevesle kullandim sulu kaka fiskirtiyor cisini yapiyor yada kenarina falan bulastiriyor her seferinde yikamakla ugrasmaktansa hazirlar o kadar rahat kullanisli ki. Babynesti zaten hangi akla hizmet yapilmis hala anlamadim cok gereksiz bir kere bile kullanmadim unuttum kullanmayi eksikligini de hissetmedim. Bosuna para vermeyin bence baska bir eksiginizi gorun.
Ayse1608 Minanin_Annesi Ben kendim yapmayı düşünüyorum yapılışını izledim çokta zor değil sizde bakabilirsiniz videolu anlatımları var ☺
Dbkinci Minanin_Annesi ben babynets i tasarımbabynest den yaptırdım ürün teslime veya üründe hic bir sorun yaşamadım inceleyin isterseniz bi
Minanin_Annesi Alinmavi haklısınız aslında ama emzirme minderi çok yönlü c şeklin de olanlar değil mi
SevgiSungur Alinmavi bende alt açma minderi nasıl birşey alsam diye düşünüyordum en mantıklısı kullan atlar galiba sizin dediğiniz gibi .
Susamtanesii Alinmavi evet babynest bana da saçma geliyor ille de alırım deniliyorsa reflü yatağı bana daha mantıklı ikisinin de fiyatı aynı gibi sanki 100 TL civarı
Edos Babynesti modastra_home sitesinden yaptırdım emzirme önlüğü ile. Alt acma kullan atlardan alicam digerleri cabuk kirleniyor yikamakla ugrasamam kurumaz bide hemen. Emzirme minderide almadim 2 ablam aldi kullanmadılar. Bende gerek gormedim
Sevde123 Babynests sitesinden aldim babynest ile emzirme yastığını çok beğendim. Alt açma minderini mağazadan bi tane cicili bicili bişey aldim misafirlikte kullanmak için ama ev için tek kullanımlık hazırlardan almayı düşünüyorum
Alinmavi Minanin_Annesi aynen onlardan belime yasliyorum bebisi de ustune ikimiz de cok rahat ediyoruz 😉
Zeze03 Minanin_Annesi tam my.babyhome yazacaktım içeriği görünce sen yazmışsın ben ordan aldım cnm sayfamda da resmî var poyrazsmom_ bakabilirsin çok iyi ilgilendiler ütün gerçekten çok hoş fiyatlarında uygun
DuruSuedaAca Minanin_Annesi canım ben aldım geçen gün geldi gayet güzel kaliteli bugün yıkadım makinede şimdi kurutucuda 👍
DuruSuedaAca Minanin_Annesi my baybynest canım instagramda sayfası var 👍,yıkadım hiç bir şey olmadı gayet kaliteli kapıda ödeme ile 127 tl canım
NurEmree Minanin_Annesi https://www.instagram.com/tasarim_babynest Ben emzirme yastığımı babynest yatağımı battaniyeyi yastığımı hepsini burdan yaptırdım cnm hem uygun hemde kumasini tasarımını kendin seciyosun istedigin renkte kumas olarak 💗 kapida odemeli
Zeze03 Minanin_Annesi ben emzirme yastığını almadım sadece baby nest aldım pamuklu programında yıkadık zaten %100 pamuk herhangi bi bozulma vs olmadı 🤗