34+4 haftalık hamileyim ve iki hafta önce covid testim pozitif çıktı. 10 gün karantina verdiler ve biteli 5 gün oluyor. Sağlık bakanlığından arayan yetkililerde eğer belirtileriniz yok olduysa test yapmıyoruz dediler. Belirtim yok kendi gayet iyi hissediyorum. Bu durumu kendi doktoruma söyledim kontrole gelmek istiyorum sorun olur mu diye bana 36. haftana kadar gelme o zaman gelirsin dedi. Yaklaşık bir aydır kontrole gitmiyorum ve en son gittiğimde de kan değerlerim çok düşük çıktığı için doktor bu şekilde doğumuna giremem çok risklisin zaten kan kaybedeceksin demişti. Bir ay ilaçlarını kullan gel tekrar bakalım yükselmediyse damar yolundan verelim demişti. Şimdi bir ay oldu doğumuma girmeyecek ladar riskliysem neden bekletiyor beni daha fazla. 37. haftasında doğum yapan çok fazla ben 36 gitsem bir hafta da ne gibi bi yükselme yaşayabilirim ki. Ayrıca covide bebeği etkilemiyor diyorlar ama içim hiç rahat değil kızımı görmek istiyorum sağlıklı olduğunu bilmek istiyorum. Akıl verin doktorumu değiştirsem mi başka doktora gitsem diye düşünüyorum yoksa nasıl bekleyeceğim 36 ya kadar