Happykariner Kızlar malesef bu ay da olmadı . sogan suyu nasıl yapılıyor , ne zaman başlanıyor , kullananlar bana neler öneriyor yazar mısınız?
Svg2345 Happykariner soğan kürü biraz tehlikeli sıcaklığı oranı cok iyi dengelemeniz lazım ben yanlış kullanmıştım sanırım prolaktin hormonunu arttırdı süt hormonu o da gebeliği engelledi iyi araştırın 👍🏻👍🏻
Elfynsmr Happykariner canım ben yaptım gayet memnun kaldım öneririm sana da hiç bi problem yaşamadım ve hatta yaptıktan hemen sonra düzenli yumurtlamamla hamile kaldım tarifi için de ibrahim saraçoğlunun kendi resmi sitesinde tarifi var hatta oradaki telefondan müşteri hizmetlerini qrayıp sorarsanız onlarda detaylı bilgi veriyor
Ebru-isil Happykariner ben bebek için değil ama polikistik için yapmıştım adetten 2 gün sonra başladım 15 gün boyunca sabah akşam aç karnına içtim.sonra 6 ay sonra yine yapılıyor.Adetlerim düzene girdi.3 yıl sonra falan kendi isteğimle hamile kalmaya karar verdim ilk denemede olmuştu.Denemelisin bence.Çevremde bebeği olmayanların deneyip bebeği olduğunu duymuştum.