DilayS Kızlar 34. Haftadayım kasiklarım agriyo sirtim agriyo bi anda bi agri saplaniyo kasiklarima terler dokuyorum karnim agriyo bu bi kaç gündür çok bugünde sırtım çok agriyo normal mi sizce ilk çocuk bilemiyorum ya neden bu ağrılar
Hotis Bende 37+2 deyim gece inanılmaz kasık ağrısı yanma şeklinde yaşadım benimde ilk bende bilmiyorum doğumun yaklaştığını mi gösteriyo bilen yazsın lütfen 😊
Prensesannesiesma 33+5 deyim ben de kasık ağrısı oluyor ara ara 2 gündür soğuk soğuk terliyorum bilmiyorum neden
DilayS Prensesannesiesma aynen aynen soğuk soğuk terliorum bi anda adet kramplari gibi kasigima girio korkuorm
Prensesannesiesma DilayS iyi diyelim iyi olsun inşallah🙏 bence normal yalancı kasılmalar falan olabilir illaki bir can taşıyoruz kolay değil
Hotis DilayS bakalım yarın sabah kontrolüm var çatı muayenesi de yapıcak🙈 yarın belli olur ama sanırım yalancı kasılmalardır bu yüzden sizinkilerde normaldir inşallah canım
Prensesannesiesma DilayS çok sık adet sancıları gibi değilse korkmanıza gerek yok benim çok az oldu şimdi de geçti zaten çorap falan giymiyorum belki de üöüdüpüm için oldu
DilayS Prensesannesiesma bende bende çorap bilmiorm çıplak geziorm resmen sıcak basiyo sürekli belkide usuttum haklisiniz