Hilalgc 32. Haftalık gebeliğimde ve bundan önceki 2 aylık sürecimde nisa hastanesi Asiye Uzun u tercih ettim . Evet aşırı kalabalık bir hastane randevu aldığınız halde 1 saat sıra bekliyorsunuz es kaza randevusuz hissetseniz 3 saat bekliyorsunuz en az. Burdan da ne kadar yoğun ve iyi bir hastane olduğu anlaşılıyor. Hastane pahal bir hasstane, tahliller muayne vs pahalı. Madem ki hem pahalı para tuzağı hemde kötü neden kadın doğum katı her gidişimde tıklım tıklım? Demekki iyi bir
hastane. Araştırdığınız zaman anlayacaksınız ki doğum konusunda uzmanlaşmış ayrıca Nisa hastanesi Medipol grubuna bağlı medipol hastanesidir. O hastaneye gittikten sonra tesadüfen öğrendim halam 2 çocuğunu orada doğurmuş, ilk okul arkadaşım orada ebe vs. Herkesok övüyor Asiye hanımada bayılıyorum 2 sene önce akıntı sebebiyle iş çıkışı gitmiştim akşam olduğu için rastgele Asiye hanıma denk gelmiştimm ve ilerde hamile kalırsam dr um belli demiştm ki öyle oldu . Güler yüzlü şefkatli samimi insana güven veren bir doktor . Herşey dört dörtlük olsun istiyor En basit bişeyde bile hemen çözüm arıyor bazı doktorlar önemli değil diyip geçiyor ama bu doktor mükemmelliyetçi.