Kubosss123 Gulay_58 Bende 37+6yiz Canım salı günü gitmiştim kontrole 3kilo 100gr.dedi önümüzde ki sali tekrar gidcem bakalım 1 haftada ne kadar almış 😊 gayet normal ve iyi demişti doktr kilosuna seninkide iyi bence
nil_sugra Gulay_58 canım ben 8 gün önce 37+3′de doğum yaptım. Doğumdan 1 gün önce doktor 3250 gram dedi. Yanılma payınıda söyledi bana. Bende biliyorum yanılma payı olduğunu ama oğlum 1 gün sonra 3800 gr doğdu hamdolsun. Bizdeki yanılma utanmasa 1 kilo olacaktı herhalde. Yani senin bebeğinin kilosu da normal aslında. Bundan sonra haftada 250 gr alacak bebek
gamzosgamzos Gulay_58 evet bayağı minnoştu teyzesi ama çok şükür sonra toparladı suan olması gereken boy ve kiloda 😊
Gulay_58 gamzosgamzos Allah bağışlasın :) çok küçük Doğunca bakımı da zor oluyo diye biraz tombik olsun istiyorum ama istemekle olmuyor 😁Benim gibi minyon olacak sanırım. Gerçi iki haftamız daha var bakalım etken gelmezsen belki biraz daha alır
gamzosgamzos Gulay_58 amin canım sende sağ-salim kucağına al yavrunu inşaAllah 😊 evet insan öyle düşünüyor ilk gunler altını degistirirken bacaklarından korkuyodum çubuk kraker gibiydi 😄
Gulay_58 Esrgt45 babada normal dedi ama gene küçük geldi bana sanki :) mesela bugün Başkan bi kadın vardı 4 gün geride benden onunki 3700 gr dı
Kubosss123 Gulay_58 yok yok merak etme hatta ben korkuyorum 4 kilo üstü olurda ameliyat der doktor diye 😬🤭
Esrgt45 Gulay_58 her bebek kendine özel demişti doktorum önemli olan sağlıklı olması canm 4 kilo doğupta solunum sıkntısı çekip küvezde kalanlar var sağlığı yerindeyse kilosu çokta önemli değil büyür gider doğduktan sonra🥰
Elifelms 38+1de gittim en son çarşamba günü , 3628kg böyle giderse normal doğum zor dedi 🙈 bol bol yürüyüş sağlıkla gelirler inşallah 🤲
Alin95 @Gulay_58 benim bugün ölctü doktor 37+6 yim kilosu 3450 ama sali günü farkli bi doktor 3500 ölcmüstü. Bence az olmasi daha iyi zaten dogunca alacaklar 😊