Deletedmom424 Merhaba arkadaşlar. Bu gün bir çöküp mobilyalara bakmak istiyoruz işte şifonyer dolap ve karyolası vs. İstanbul Anadolu yakasında nereden alabiliriz. E bebekte Pierre Cardinin bir modelini gördüm güzeldi fakat direk bir yerden bakıp almak istemiyoruz sizler ne yaptınız. Marka hiç önemli değil sağlam olsun yeter
hulya1406 Ben İstanbulda yaşıyordum fakat Ankara’ya gelin geldim burdan aldım ☺️ Bellona’dan aldım cappicino modeli büyüyen yatağı,şifonyeri,Komidini.içindeki yatak ve alt değiştirme yatağıda içinde.Tavsiye ederim.
Bhryctrk Deletedmom424 biz istikbal’den genç odası grubundan dolap ve şifonyer aldık. Çorum Pierre Cardin fabrikaları koronadan dolayı yarı kapasite ile çalıştıkları için en erken 40 güne elinizde olur dedi . Fiyatlar hemen hemen aynı olduğundan istikbal garantisi olsın istedik
Pinkyellow Esin84 5 bin e aldik canım ama kaliteli bişey istiyorsak bu civarda parayı gözden çıkarmak lazım 🤷
Deletedmom424 Şimdi Çilek ve Meltem’de tamamı mdf 3 takım beğendim çok kararsız kaldım 😕 Çilek 2 ay süre istiyor 🙄 Ve Cotton takımı 6500 e geliyor yataksız fiyattı sanırım. Ama çok güzel. Meltem’de de anne yanı beşik yatağı korumaları şifonyer 3 kapılı dolap büyüyen beşiği 5500 e peşin olarak konuştuk 🙃 hayırlısı bakalım eşimde çilekte bi model beğendi güzelmiş dedim ama pek beğenmedim hevesini kırmadan beğenmediğimi belli etmeye çalışıyorum şuan 😂
betulbell Deletedmom424 bende almila mağazasından aldım monte taht beşik modeli bana fiyatı uygun geldi taht beşik için çok memnun kaldım