Nagisim Merhaba arkadaşlar travel sistem bebek arabasi ariyorum internetten guvenilir alipta memnun kaldginz yerler var mi acaba ?
yagizefeninannesi Nagisim canım bende bununla ilgili post açmıştım, ufak tefek birkaç marka önerileri aldım ama yine çok araştırdım, ben şuan prego baby quantum da kararverdim, henüz almadım ama nasipse almayı düşünüyorum, bir bak istersen
halitefe Nagisim canım ben yoyko 3 in 1 360 derece dönebileni aldım biraz artmış fiyatı indirimde yakalarsan bakabilirsin bence
Mihrimah41 Nagisim travel sistem pişmanlık canm hiç tavsiye etmem. Kabin tipi almalısın tek elle kapanan hafif yer kaplamayan yenidoğandan itibaren kullanılan 👍🏻
Nagisim yagizefeninannesi tm canm cok sagol bakaym bi az zaman kaldi ama bi turlu karar veripte alamadk
Nagisim Mihrimah41 ama pusette istiyorz hastanye gidip gelrken merkezde degilz 1 saat e anca gidiyosn arabada feln puset iyi olur
Mihrimah41 Nagisim arabaya oto koltuğu şeklide bi puset koymalısın tabi ama pusetler zaten çok ucuz ayrı alınabilir. Yani sen bilirsin ama ben dahil herkes pişman travel aldığına. 1 yaşında mecbur bastona geçtim