edaomereymen 25 haftadayim idrarmi kaçırıyorum noluyo anlamadim hareket ettigimde iki damla muhakkak oluyo cumartesi randevum vardi su sinirda dedi ama boyle akinti yasayan varmi normalmi dir kokusuz bu arada
Temmuzz edaomereymen bu haftalarda bebek daha küçük idrar kaçırmaya sebep olabileceğini sanmıyorum. Ben de bu hafta aynı şeyi yaşadım temiz kokusuz iç çamaşırımı baya ıslatan acile gittim vajinal enfeksiyondanmış fitil kullanıyorum şu anda. Sende bir muayne ol istersen.
DnHazrlklar edaomereymen ben de 24. Haftamda akıntımın su gibi olması sebebiyle doktora gittim ama doktor bebeğin suyu olmadığını söyledi hem ultrasondan hem alttan muayene etmişti akıntı dedi hala da devam ediyor ama sizin sınırda çıkmış dikkat etmek lazım umarım düzelir doktorunuz ne dedi bu duruma
Denizsevim edaomereymen geçenler de postlardan birinde okumuştum. Bir çeşit ped ile bunun akıntımı amniyotik sıvı mı olduğunu anlaşılıyormuş. Gelen akıntıyla rengi değişiyormuş. ( yanlış hatırlıyor olabilirim ama sanırım amniyotik sıvı olunca mavi olıyordu.)
Heyecanlianne Korkmayın bende de oldu idrar yolu enfeksiyonu tetikliyor ana doktora gitmeniz faydalı tabi